Как да изберем перфектния мъжки бански за лято 2019?

254

Всяка фигура, независимо дали е на жена или мъж, има нужда от перфектния бански костюм.

Дамите са доста по-капризни по отношение на този летен атрибут и са безкомпромисни при избора на нов. Мъжете също не остават по назад и независимо от това, че моделите бански, предназначени за силния пол, не се отличават с толкова голямо разнообразие – те също имат варианти, от които да си изберат идеалния плажен аксесоар.

За да изберат мъжете нов бански, те на първо място трябва да знаят своя размер. Обикновено банските тоалети следват тези на останалите облекла и това може да се счита за някакъв ориентир.

Следваща важна крачка е да се избере кройка. При мъжките бански те биват три основни вида – шорти, слип и боксер. Ако търсите мъжки бански, който да е максимално удобен и подходящ както за събиране на слънчев загар, така и за плуване, то слипът и боксерът са доста практични. За да облечете обаче такива бански, е добре да имате подходящата за тях фигура.

Не всеки мъж може да се похвали с атлетични мерки и заради това се нуждае от плажни шорти, с които да прикрие недостатъците си. Изборът е строго индивидуален. Някои мъже са доста суетни и държат независимо от фигурата си да носят последен писък на модата такива аксесоари. Други пък са по-скромни и избират модел, който да е максимално изчистен и не толкова забележителен. Мъжки бански има всякакви като размер, цвят, модел и наистина всеки желаещ да се възползва от свободата, която те предлагат, може да си ги закупи както от физически, така и от онлайн магазини.

Ако имате конкретна и ясна цел за това какво точно искате, то не би следвало да се затрудните при покупката на мъжки бански. Като изключим основните правила, които до тук изброихме, за да си набавят мъжете перфектните модни бански костюми за лятото, добре е да обърнем внимание на още един въпрос.

Това е определянето на материята, от която са изработени тези плажни облекла. Правилото е да са от бързосъхнещи материи. Така след излизане от водата няма да изпитвате дискомфорт от мокрите бански. Макар че повечето костюми за плаж за тънки, еластични и с максимално синтетични влакна, то има и такива, които са доста по-плътни и наистина е нужен поне половин час да стоите на слънце за пълното изсъхване. Освен бързината, с която изсъхват, банските трябва да са ушити от материал, който не е податлив на разяждане от хлор, който е наличен в басейните с цел пречистване.

Мъжките бански са също толкова важни колкото и дамските. Те подчертават фигурата или пък имат възможност да прикрият някои от недостатъците ви. Многообразието, което предлагат магазините, наистина е съсредоточено върху това да откриете своя идеален бански костюм, с който да сте неотразими на плажа или басейна.

Мъжете също знаят как да се поглезят и да бъдат обект на желания. Именно оскъдното секси облекло е предпоставка за нови завоевания. А банските несъмнено са един от важните аксесоари, които мъжете трябва да подбират с особено внимание. Все пак те са техният оръжие за покоряването на женските сърца.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама