15.8 C
София
събота, май 18, 2024
Начало Свят Хилари става кинопродуцент

Хилари става кинопродуцент

45

Бившият държавен секретар на САЩ Хилари Клинтън и дъщеря й Челси ще основат частна компания, която ще се заеме с осъществяване на проекти в киното и телевизията. 

Двете водят преговори с редица филмови студиа за финансиране на въпросните проекти, които ще са посветени най-вече на представителките на нежния пол. Идеята е продуктът да се ползва не само с търговска цел, но и да оказва въздействие върху състоянието на американското общество и култура, отбелязват от БТА, цитирайки „Блумбърг“.

71-годишната Хилари Клинтън тръгва по стъпките на бившия американски президент Барак Обама. През месец май той и съпругата му Мишел сключиха многогодишен договор с компанията „Нетфликс“, който предвижда участие в заснемането на филми, телевизионни сериали и предавания. Тези проекти ще са достъпни в 125 милиона домакинства, които са абонати на „Нетфликс“ в 160 страни.

Според агенция „Блумбърг“ Хилари Клинтън окончателно се е оттеглила от голямата политика и не възнамерява да се кандидатира повторно за президент на САЩ.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама