Хороскоп за юни. Лятото носи щастие на Везните

910

Овен – През целия юни вашият управител Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от енергия и да постави многобройни препятствия пред вас. Вземайте предвид чувствата и емоциите на хората около вас. Това ще бъде неизбежно условие за поддържане на добри емоционални отношения и приятна атмосфера.
Тези, които решат да отидат на почивка през юни, трябва да са наясно с опасностите от пътуването по вода и къпането във водоизточници. Бъдете изключително внимателни и предпазливи, особено в средата на юни. Не употребявайте алкохол през този период. Венера навлиза в приятелския знак на Близнаци на 9 юни, носейки със себе си благоприятни събития в сферата на личните взаимоотношения и финансите. Благодарение на това влияние има шанс за приятни финансови бонуси, подобряване на отношенията с други хора и като цяло ще бъде по-лесно да получавате съгласие от някого. Използвайте своя естествен чар, проявявайте повече дипломация при водене на преговори. Правете повече отстъпки, компромиси. Не реагирайте на възможни провокации в областта на личните взаимоотношения. Не полагайте прекалено много усилия в практическите решения на проблемите, оставете нещата да се случват по свой начин. Втората половина на юни ще донесе нови интересни срещи. Неотразимото любопитство и желание да изпитате нещо ново, да усетите свежия вятър, могат да доведат до изневяра. Ако сте сами и търсите любовта, най-благоприятното време е след 17-ти. По това време настроението ще бъде празнично, очарованието ви особено силно и ще можете да завладеете всяко сърце. В последните дни на месеца, когато Меркурий влезе в Лъв ще съживи вашата жизненост!

Телец – С Марс в Рак целият месец обещава да бъде особено приятен. Нараства енергията ви, както и оптимизмът. Юни изисква действия и развитие, а не изчакване. Винаги дръжте очите си отворени и не пропускайте новите възможности. Външните събития няма да ви позволят много да се отпуснете. Позицията на Слънцето предполага, че е време да се справите със старите дела и обещания. Децата изискват повишено внимание. След 9-ти юни Венера влиза в знака Близнаци и въпреки че ще ви донесе много приятни и позитивни събития в живота, ще трябва да проявите гъвкавост в отношенията. Вероятно често близките ви ще се опитват да ви натоварят с проблемите си. Вместо да правите от мухата слон, правете повече отстъпки. Не приемайте това, което се случва твърде близо до сърцето си. Дори, когато планетата на любовта напусне вашият знак, тя ще продължи да ви дава подкрепа и да ви защитава във всичко. Ще продължи да ви стимулира с надеждата за по-щастливо бъдеще. Тялото ви ще реагира на елементарна умора. Ако не можете да отидете на почивка, тогава си позволете по-често пикници през уикендите, разходки сред природата. Периода между 20 и 26 юни ще бъде особено благоприятен за вашия знак. Това е времето, когато можете да постигнете истински успех. Особено добро време в областта на личните взаимоотношения, когато никой не може да устои на вашата съблазнителна магия. През втората половина на юни в любовта е време за открития. Меркурий в знак Рак ще ви направи по-общителни от обикновено и по-лесно ще разбирате любимия човек и ще откликвате на желанията му. Венера и Марс ще ви дарят с голям магнетизъм и сексапил. Тези, които са свободни, ще станат мишена на любовните стрели на Купидон – когато най-малко очаквате.

Близнаци – Слънцето и Венера във вашия знак правят юни особено добър месец. Всичко, което трябва да направите сега е да бъдете отворени за нови възможности и хора. Месецът обещава много събития, контакти и ще се чувствате като риба във вода. Подходящо време за всякакви експерименти с работата. Ако имате намерение да промените нещо – не се чудете. Опитайте се да се отървете от илюзиите, които сте имали по-рано, преосмислете отношението си към някои хора и неща, оставете след себе си всичко, което ви пречи да се движите напред. Звездите благоприятстват смелите експерименти с външния вид. Това е времето, когато ще имате възможност да подобрите личните си взаимоотношения и да придобиете финансова стабилност. През юни Марс ще бъде в знак Рак, а това влияние ви насърчава да обръщате повече внимание на семейните проблеми. Опитайте се да инвестирате повече енергия в подобряването и хармонизирането на семейния живот. Много проблемни ситуации ще отидат в миналото. У дома ви ще има спокойствие и тишина. Раздавайте усмивки на близките си хора – никой не знае как да ги развесели по-добре от вас! Можете спокойно да следвате желанията си. Физическото привличане към партньора обещава значително да се увеличи. Нека чувствеността ви изпълни, но не забравяйте за романтичната страна на връзката. Намерете баланс между плътските и духовни компоненти на любовта и вашият личен живот ще стане много по-хармоничен. Страхотен месец за любовния ви живот. Благоприятен период за комуникация, нови познанства и дори сватби. Вашият чар сега е в пик, думите ви са омайващи и можете да съблазните почти всеки кандидат. Ако нямате партньор до себе си, излизайте по-често и не се притеснявайте първи да започвате разговор.

Рак – Юни ще премине с ключови планети във вашия знак, така че можете да разчитате на комфорт в личните взаимоотношения и късмет в делата. Меркурий и Венера също осигуряват оптимални условия. Този месец е велик момент за себеизразяване, когато със сигурност ще бъдете изслушвани и правилно разбрани. Вашата чувствителност е твърде силна и това може да се превърне в голям недостатък. Може да се почувствате обидени, дори когато никой не ви е наранил. За да се предпазите, пускате бариери между себе си и другите, стоите далеч от хората. Използвайте това време, за да изразите чувствата си към тези, които обичате. През целия месец ще бъдете пълни с енергия и в добра форма. Запазете спокойствие във всяка ситуация и след това успехът ще бъде с вас. След натоварен ден е добре да прекарвате време сред природата, най-добре до река или езеро. В крайна сметка водата е вашият елемент и това ще помогне за възстановяване на енергийните ви резерви. От 21 юни Слънцето ще премине във вашия знак и ще ви изпълни с много жизненост и желание за живот. Всеки новосъздаден проект ще стигне до задоволителен завършек, тъй като получава нови сили и енергии. Съвета към вас е да не действате прекалено агресивно, да не се отказвате веднага и да не оставяте никакво друго мнение да ви влияе. В любовта трябва да сте по-самостоятелни и да дадете на любимите си хора повече свобода, а късметът ще бъде на ваша страна. Благоприятното влияние на Марс, Меркурий и Слънцето ще ви направи особено съблазнителни в очите на противоположния пол. Ако сте самотни и търсите сродна душа, по-благоприятното време ще бъде след 20-ти. Свободните представители на знака ще използват всичките си оръжия от любовния си арсенал за съблазняване.

Лъв – Юпитер ще създава благоприятни възможности за вас. Имате доста творчески потенциал, така че може да завладеете нови области от живота. Времето също е добро за изграждане на планове, за започване на професионално обучение или други курсове. Придобитите знания ще окажат благотворно влияние върху по-нататъшната ви съдба. И накрая, но не на последно място можете да очаквате материални стимули, неочаквани доходи и обещаващи предложения за работа. От финансова гледна точка юни ще бъде успешен, но са възможни също непланирани и други разходи. Не губете сили в различни посоки. Съсредоточете се върху едно важно, сериозно нещо и ще имате късмет. Разчитайте на помощта на приятели и съмишленици. А също и на собственото си творческо мислене, оптимизъм и голяма жизненост. Ако искате да постигнете нещо ново в живота си, тогава е време да започнете да пишете този „нов сценарий“. Ако имате солиден багаж от знания и опит, никакви пречки не могат да променят плановете ви. Във всеки случай, бъдете реалисти. Разчитайте на здравия си разум. Чувствайте се свободни да поемете отговорността в ръцете си. През третата десетдневка на юни ще трябва да правите неща, които отдавна очакват своето решение, както и да изпълните обещанията си. На 9-ти Венера – планетата на любовта – влиза в приятелския знак Близнаци, който факт ще направи живота ви много по-приятен и по-лесен. Въпреки това трябва да бъдете подготвени да правите често компромиси по отношение на хората около вас. Запознаването с интересни хора ще ви отвори нови перспективи – както в делови, така и в романтичен план. Втората половина на месеца ще бъде по-успешна и обещаваща от първата. Възможно е романтично запознанство. Струва си да поемете инициативата, ако се налага.

Дева – В началото на месеца облаците могат да се сгъстят над главата ви, но съветите на приятелите ви ще ви помогнат да избегнете „бурята”. Много скоро всички проблеми ще останат назад в миналото. Бъдете внимателни към всички предложения през първата десетдневка на месеца. От 21-ви Слънцето влиза във вашия приятелски знак Рак, като ви дава специална творческа сила и ви помага да засилите увереността си. За да постигнете целите си, разчитайте на систематичен подход и независимост. Независимостта в преценката ви може да предизвика недоволство от страна на другите, но не се поддавайте на влиянието на чужди мнения. Вашата позиция е по-силна. Има вероятност да станете обект на интриги и клюки от страна на отделни колеги. Ако не се фокусирате върху това, проблемите ще отшумят бързо. Може би ще намерите печеливш начин да инвестирате пари. Меркурий в Рак ще окаже най-благоприятен ефект върху комуникацията ви. Този месец приятелските контакти ще придобият специално значение. Юни е месецът, в който можете да се отпуснете след натрупаното нервно напрежение от последно време. Общувайте повече с приятели, организирайте партита, събирания, това ще ви помогне да се отпуснете. От 9-ти юни Венера – планетата на любовта – влиза в знака Близнаци, така че ще трябва да се изправите пред редица несигурности и различия. Под това влияние в личният ви живот ще има повече вълнения и ще стане прекалено натоварен. Изглежда, че всичко се развива твърде бързо и може да получите усещането, че вече не можете да контролирате нещата. Хороскопът препоръчва да се обърне повече внимание на щастието на вашето семейство, връзка. Щедростта и своевременната грижа за семейното благополучие ще ви позволят бързо да се справите с ежедневните проблеми и да промените живота си към по-добро. Зад стените на вашия дом ще откриете енергията, която ви е необходима. Между другото, звездите обещават романтично запознанство.

Везни – Юни обещава да бъде богат на контрастиращи събития, които в даден момент могат да станат досадни. Меркурий и Марс ще бъдат в Рак по-голямата част от времето. Това влияние може да ви подложи на чести промени в настроението – от смях до сълзи и обратно. През месеца ще сте на върха на възможностите си за кариерата. Въпреки това трябва да се помни, че успехът винаги е съпроводен със стрес, може да се получи някаква криза, но това не е причина да се предавате и да се отказвате. Юпитер във вашия трети дом – на общуването – е в опозиция на Слънцето в Близнаци на 10 юни. В тази астрологическа ситуация, силни неблагоприятни обстоятелства могат да окажат влияние върху живота ви. Възможни са трудности в общуването и транспорта, повреди с телефона или компютъра, колата. Прекомерно много емоции и нерви може да изхабите. Марс в Х дом на растежа и кариерата става все по-войнствен – влиза в опозиция със Сатурн на 14 юни и с Плутон на 20 юни. Налага се да осъзнаете отговорностите си, без да обвинявате никого. Остава само да бъдете търпеливи и да изчакате 26-ти, след което ситуацията ще стане много по-лесна. Накратко, доброто ще отиде при някой, който може търпеливо да чака. От друга страна Слънцето и Венера ще бъдат в Близнаци, така че можете да разчитате на приятни събития в сферата на любовта и финансите. Вашият социален живот през юни може наистина да процъфтява, давайки интересни запознанства и променяйки някои стари навици. Единственото нещо, което трябва да се избягва сега е да бъдете прекалено повърхностни и да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Меркурий в Рак след 4 юни може донякъде да усложни личните взаимоотношения. Ако сте сами и търсите сродна душа, тогава най-благоприятният момент в месеца е след 17-ти. По това време вашият чар ще бъде особено силен.

Скорпион – Започва нов период, който може да промени хода на живота ви. Слънцето в Близнаци до 21-ви ще направи живота ви твърде активен и динамичен. Има шанс да постигнете успех в различни области. Меркурий ще ви предложи отлични възможности в професионално и икономическо отношение. Не забравяйте, че безпокойството може да бъде лош съветник. За да постигнете целите си трябва да покажете повече отговорност и сериозност. Засилва се желанието ви да общувате и да се срещате с нови хора. Това ще бъде подходящо време за общуване и изграждане на приятелства. Марс е целият месец във водният знак Рак, поради което чрез тази тригонова формация във вас се вливат много силни енергии. Планетата ви прави по-смели, решителни и романтично настроени, дава силно желание за сексуални и други приключения. Ще почувствате необходимостта да започнете нещо ново. Желанието да се налагате е със сигурност налице. Който рискува, той печели! От друга страна Венера се свързва със Слънцето и Луната и привлича нови любовни приключения за мнозина. Нептун увеличава вашата творческа и романтична страна. Така че бъдете готови за период изпълнен с емоции. Тези, на които сърцата са все още свободни ще имат възможност да изпитат безпрецедентни ситуации. Този път вие ще бъдете съблазнените. Любовта може да се появи чрез внезапна среща. Не позволявайте на никой да научи вашите интимни тайни. Юни е месец на прераждане за Скорпиона от сантиментална гледна точка. Не е нужно да взимате всичко при сърце. Старайте се да се отпуснете и да се насладите на романтиката на този период. Колкото по-малко се ровите в чувствата, толкова по-добре.

Стрелец – вашият управител Юпитер – планетата на щастието – все още е в собствения ви знак, поради което сте най-поглезени от всички знаци. Тази връзка, която се осъществява между Слънце и Юпитер – принципите на волята и силата на Слънцето се обединяват с принципите на разширяването и разгръщането на Юпитер – оптимистичната природа на двете звезди ще донесе щастие на мнозина. Сега можете да увеличите социалното си влияние и да постигнете по-лесно целите си. До 9 юни се старайте да избягвате ненужни спорове, които могат да застрашат връзката ви. Внимавайте какво казвате, защото е голяма вероятността да се случи казаното. В средата на месеца хороскопът показва напрегнат период, тъй като се образуват дисхармонични аспекти на Меркурий и Марс от знак Рак със Сатурн и Плутон в Козирог. Гневът и раздразнителността стават трудни за контрол. Нужно е да се трансформират в нещо положително. Отрицателните емоции може да избият навън, особено ако са били потискани дълго време. Съществува риск от нараняване и злополуки, затова трябва да се внимава. За да привлечете късмета на своя страна, трябва да общувате и да се движите повече, а в този случай животът ще ви изправи пред нови възможности. Въпреки това, с Марс в Рак, може да не разполагате с достатъчно енергия и желание да отидете някъде. Слънцето в Близнаци до 21-ви показва, че повече време трябва да бъде посветено на вашите приятели и познати. Юни е времето, когато трябва да покажете повече подвижност, гъвкавост, многостранност и добро настроение. Трябва да внимавате с обещанията си, защото има вероятност да нямате достатъчно време да ги изпълните. Вместо прекомерния ентусиазъм, добре е да бъдете по-прагматични. Времето е чудесно за общуване с роднини, за укрепване на семейните отношения. Можете да срещнете човек, към когото ще почувствате силна симпатия.

Козирог – През този месец ветровете са благоприятни за вас. Ако търсите работа или очаквате да решите професионален проблем, Новолунието на 3-ти ще ви помогне да получите всичко каквото желаете. Може да сте поели твърде много отговорности и задължения, които сега ви обременяват и трябва да се освободите от някои от тях, така че вашето здраве да не пострада. Време е да намерите време за себе си, да се обградите с положителни хора и да се държите далеч от напрежението. Ще можете да видите нещата от нова гледна точка относно вашите потребности. Сатурн ще изисква жертви от вас, но по-важен е Марс, който е в опозиция и ще краде от енергията ви, ще ви кара да се нервирате често и да се преизпълвате с умора. Не злоупотребявайте с алкохол и мазни храни, защото може да имате проблем с черният дроб. В работата трябва да спазвате перфектният баланс между търпение и амбиция. Това е много важно, защото може да се наложи да направите крачка назад, преди да можете да продължите напред. Вие добре знаете как да постигнете своите цели. През юни някои от вас могат да имат идея как да променят нещо в живота си, но не всеки представител на знака може да вземе окончателно решение за това. За да направите този месец по-успешен, просто трябва да приемете несериозността на хората около вас, да се приспособите към ритъма и да гледате на живота по-леко. Въпреки трудностите и изпитанията, ако погледнете откъм слънчевата страна на нещата, този месец ще го запомните с красиви моменти. Любовният живот ще ви отвори нови хоризонти и блестящи възможности. Бъдете по-отворени и свободни да общувате. Научете се да възприемате гледната точка на другите. Не се страхувайте да излезете от рутината и да отворите сърцето си за нови възможности и тогава късметът ще бъде на ваша страна.

Водолей – Първите дни на юни ще доведат до стресови ситуации, възможно влошаване на физическото състояние и намаляване на социалната активност. По това време трябва да се откажете от скъпите покупки, те ще имат отрицателно въздействие върху бюджета ви и няма да доведат до желаните ползи. Възможни са проблеми на работното място, у дома и в романтичната сфера. Не се изключва да влезете в открита конфронтация с някого, инициативите ще водят до нежелани последствия. Звездите настоятелно препоръчват да не търсите помощ от трети страни през този десетдневен период. Ако имате висящи въпроси сега трябва да се справите с тях за постоянно. Ако се притеснявате за нещо, което е важно за вас, ще имате възможност да намерите изход. Пълнолунието на 17-ти ще повиши вашата креативност и желанието ви да стартирате нови проекти. Енергии на планетите ви правят горди и уверени, сега ще имате желание да докажете себе си. Като цяло юни обещава грандиозен порив на свеж вятър в личните ви отношения. Със Слънцето в Близнаци до 21-ви ще можете да откриете много нови възможности за себе си чрез срещи, контакти, комуникация. Може да намерите много хора, които споделят вашите виждания за живота. Възползвайте се от добрите аспекти, които ще получите от Венера, която от 9-ти влиза във вашия дом на любовта и творчеството. Нейната енергия ще ви помогне да бъдете по-привлекателни, съблазнителни, чувствени. Слънцето, което управлява вашето поле на любовта, ще образува квадратура с Нептун на 9-ти и опозиция с Юпитер на 10-ти, което ще донесе разногласия с партньора ви по общите финансови въпроси и планове. Избягвайте да бъдете неискрени и нечестни, тъй като това може сериозно да застраши вашия брак или емоционална връзка. Ако стигнете до несъгласие с любимия човек по важни въпроси, бъдете подготвени за компромис. Третата десетдневка на юни ще ви донесе подобрение, тъй като ще имате идеи как да решите или поне да облекчите тези проблеми, които причиняват най-голямо напрежение. Ако търсите партньор, ще срещнете хора, с които ще споделите много интересни преживявания.

Риби – Началото на юни може да внесе внезапни сътресения в мирния поток от живота ви. Вашите планове в творческата област ще бъдат трудни, защото нямате необходимата подкрепа и отново ще трябва да разчитате повече на интуицията си, отколкото на разума и логиката. Бъдете внимателни при работа с пари. В средата на месеца се очакват интересни срещи и ярки емоции, приятни изненади, хармония в семейните и любовните взаимоотношения. Това е чудесно време за кратки пътувания. Благоприятно време за комуникация, духовен растеж и творчески търсения, но все пак ще трябва да изчакате малко с изпълнението на Наполеоновите планове. Творческият потенциал ще се увеличи. Ще трябва да обърнете внимание на прекомерното желание за независимост, което би могло да създаде сериозни последствия в любовния ви живот. Юпитер ще ви помага като ви предоставя добри шансове. Марс остава във водния знак Рак през целия месец, което го прави полезен, така че мощните му сили ще ви достигнат. Ще ви направи по-смели, готови да поемете рискове и приключенски настроени. Ще чувствате нуждата да започнете нещо ново. Венера прави тригон с Плутон в началото на юни и ви позволява да подобрите отношенията си. През третата десетдневка избягвайте рискованите действия. Опозицията, която Слънцето ще направи с Юпитер на 10 юни може да ви донесе разногласия с партньора ви относно общите ви цели. Ще бъдете емоционално нестабилни и няма да сте склонни към компромиси. Това би могло да доведе до раздори между вас и любимия човек. Опитайте се да намерите начин за разрешаване на разногласията. Ще бъдете претоварени със задълженията си. За да избегнете допълнителни усложнения в емоционална връзка, намерете начин да бъдете поне през един уикенд близо до партньора си. Най-добре би било да пътувате някъде заедно, където ще имате повече време един за друг. Вашето здраве ще бъде чувствително и променливо. Възможни са хормонални дисбаланси и алергични реакции. Контролирайте по-често кръвното налягане, тъй като то ще варира, особено когато настъпят резки промени във времето.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама