Камбуров с 2 обвинения, хвърлил 30 лв. и отпрашил с 3 скоби

105

Мартин Камбуров се сдоби с две обвинения. „Императорът“ е привлечен от прокуратурата като обвиняем по бързо производство за увреждане на три скоби от ОП „Паркиране и репатриране“, както и за непристойно поведение.

Според събраните доказателства, в неделя на улица „Полковник Сава Муткуров“, лек автомобил, марка „Фолксваген“, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк“, съобщава „Канал 3“.

Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ съд служител от „Общинска полиция“. Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген“, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му. В този момент пристигнал Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

Нападателят хвърлил на земята 30 лв., за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето районно. Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. Последвал арест и отвеждане в ареста. По така повдигнатите му обвинения, законодателят предвижда наказание лишаване от свобода до 2 години, пробация и обществено порицание. До дни ще стане ясно каква ще е съдбата на футболиста.

Камбуров прекара 24 часа в ареста на Трето районно. Той ще напусне килията срещу парична гаранция от 1000 лева.

                                                              *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама