Шампионски медали и в Разград, и в София

43

На свое заседание Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение и на „Лудогорец Арена”, и на „Българска армия” да има шампионски медали и трофеи.

Който и отбор да спечели титлата за сезон 2018/19, ще има честта да се окичи с отличията.

„Както подобава на развитите футболни федерации в Европа, БФС има пълната готовност да предостави шампионски трофей и златни медали на първенеца на страната и на двата стадиона непосредствено след изиграването на двубоите от последния кръг в ППЛ. Ръководството на централата още веднъж изразява задоволството си от атрактивния и непредвидим завършек на шампионата и желае успех на съперниците в оспорваната битка за златото“, се казва в становището на БФС.

Решителните битки, които ще определят шампиона на България, са „Лудогорец“ – „Черно море“ и ЦСКА – „Ботев“ Пд.

Мачовете стартират в 20.00 часа на 24 май, петък.

„Лудогорец“ води с една точка пред ЦСКА в пряката битка за първата позиция, като от „орлите” се изисква просто да спечелят мача си с „Черно море“. За да вдигне ЦСКА трофея, трябва да спечели трите точки срещу „Ботев“ Пд, а „Лудогорец“ да не победи „моряците”, обяснява gong.bg.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама