Борисов: Нямам приятели, последно плаках, когато мама умря

84

„Нямам приятели, последно плаках, когато мама умря“. Това каза премиерът Бойко Борисов в студиото на „Нова телевизия“.

Той поясни , че Европа е най-доброто място за живеене.

“Нямам най-добър приятел”, призна Борисов, като допълни, че отбягва, защото после ще му искат услуги. „Живея с децата и внуците“, разкри още премиерът и каза, че премиерската заплата му стига. Борисов допълни, че не е почивал.

“Срамувам се от това, което направихме последния месец. Тежко ни урониха авторитета, но това е обеца на ухото и няма да се повтори. Човешко е да се сгреши и е човешко да се прощава”, каза още Борисов.

Извън ГЕРБ любимият политик на премиера е Ангел Джамбазки от ВМРО, както и лидерът на ПЕС Сергей Станишев, който, по думите му, ще бъде много важен човек след неделя, когато започват преговорите в новия състав на ЕП за четирите ключови поста – председател на ЕК, председател на ЕП, външен министър на Съюза.

„Станишев, лидерът на ПЕС е много важен човек след неделя, защото тогава с ЕНП и всички те трябва да водят преговорите да се излъчат четирите големи поста.

Не знам защо са го сложили пети, тяхна работа е“, зачуди се за мястото в листата на президента на европейските социалисти. „Как да кажа лоша дума?! В неделя е съветът, а пет години тези хора ще ни управляват, те са европейското правителство“, напомни Борисов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама