Звездна прогноза за вторник

124

Овните да не правят планове, телците да не мислят за следващия ден, а за настоящето, а близнаците ще имат щастливи преживявания

Овен 
Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са виновни за ставащото. За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега.

Телец

Телец Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци

Днес Вашия шанс за лично щастие е много, много голяма. Затова полагайте всички възможни и невъзможни усилия, за да извлечете от това максимум полза и удоволствие. Иначе после много ще съжалявате , че нямате зъби до лактите, за да може да хапете, когото трябва….

Рак

Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията. На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница. Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.
Лъв

Защо мислите, че трябва да почакате, докато някой друг подмести нещата от мъртва точка? Започвайте да действате сами, и разширявайте кръга на своето общуване. Влизайте в Интернет, звънете по телефона и правете всичко, от което би излязло нещо ново. Ако човекът на другата страна на телефонния проводник с нещо Ви притеснява, може да преминете на общуване посредством електронната поща. Може би ще стимулирате своята креативност и ще измислите нов начин за привличане вниманието на събеседника си. Събудете чувствата му за гордост и самодоволство.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.
Везни

За да не допуснете някои недоразумения, внимателно подходете към дейностите, свързани с финанси. Препоръката на звездите е, да пазите своите нерви. През този ден ще почувствате силата на Вашето обаяние, а и ще се радвате на излишък от сили. Ако сте творческа личност, смело можете да покажете своите произведения . Няма да има отрицателни оценки или критики. Не се дразнете с началника си – кой му е виновен, че днес е без настроение? А вечерта обезателно идете на ресторант или дискотека.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?… Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.
Стрелец

Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог

Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време…

Водолей

Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти. Вероятно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.
Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

източник: meteo.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама