Краси Балъков поема националите по футбол

32

Красимир Балъков поема националния отбор по футбол. Очаква се във вторник Изпълкомът на Българския футболен съюз (БФС) да обяви официално назначението му за нов национален селекционер.

Главният мениджър на „Етър“-Велико Търново вече се е разбрал с БФС за условията си, съобщава Gong.bg. Легендарният халф ще дебютира начело на българския национален отбор в европейските квалификации срещу Чехия и Косово. Двете европейски квалификации са на 7 и 10 юни.

Петър Хубчев вече е разтрогнал договора си с БФС по взаимно съгласие, съобщи NOVA. Какво е бъдещето му ще стане ясно след заседанието на Изпълкома.

Това реално ще развърже ръцете на Хубчев да поеме поста старши-треньор в Левски, след като в момента Георги Тодоров води „сините“, след като от клуба се разделиха с Георги Дерменджиев.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама