Вижте видео от сватбата на Софи и Гринго

100

Софи Маринова успя да изненада почитателите си, амакар в момента да е намира на турне в САЩ. Тя пусна ново видео – „Един за друг“, където показва едни от най-вълнуващите моменти от сватбата с гринго, която се състоя в края на март.

Използването на кадри от сватбената церемония не е направено самоцелно, а напротив – то е в пълен унисон с посланието на песента. Тя е посветена на голямата любов. Преди да сключат брак, Софи Маринова и Гринго бяха заедно няколко години и преминаха през изключителни перипетии, докато дойде моментът да си кажат заветното „да“. „Един за друг“ звучи като откровена изповед на певицата, която не крие силните чувства към любимия си и вярата, че е открила своята половинка в живота.
Какво по-ярко доказателство за любовта на двамата от състоялата се на 24 март зрелищна сватба, когато те се врекоха във вярност един на друг пред погледите на повече от 300 гости. ФЕН ТВ отрази събитието в реално време, а публиката искаше да види още и още. Софи Маринова сбъдна тяхното желание чрез новия си клип, в който са уловени най-важните моменти от вълнуващата сватба.

Във видеото може да се види подготовката на булката, близките й – сина й Лоренцо и всички други роднини, облечените в синьо шаферки, първия танц, хвърлянето на букета… Но в цялата пищна церемония най-много от всичко се отличава щастливата усмивка, която грее на лицето на Софи Маринова. Сега тя е запечатана и във видео!/show.blitz.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама