Рачков сяда в стола на Слави?

726

Водещият Димитър Рачков съвсем скоро наистина може да сбъдне мечтата си и да седне в стола на Слави Трифонов.

След официалното признание на Дългия в ефир, че няма да продължи договора си с Би Ти Ви, сценарият неговото място да заеме шоуто на Магърдич „Господари на ефира“ изглежда все по-вероятен. За това от месеци загатват шегите на водещите на „Като две капки вода“.

Макар досега никой да не е коментирал официално подобна рокада, няма причина тя да не се случи, пише в. „България днес“.

Дългия е непоколебим в решението си, че слага край на съществуването на шоуто си. В този часови пояс най-вероятният вариант е друго комедийно предаване. Точно затова продуцентите на „Господарите“ ще трябва да променят концепцията на предаването. Най-вероятно познатите адреналинки ще се преквалифицират като балерини и ще увеличат състава си. Не е изключено в предаването да има гости на живо. Хора от тв бранша издават, че няма много продуценти, които биха могли да предложат подобна концепция за развлекателно предаване. Освен Магърдич единственият друг вариант са Иван и Андрей, които имат опит с „Шоуто на Азис“ преди години.

                                                          *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама