Заснеха порно в Tesla на автопилот

1888

Порно-звездата Тейлър Джаксън засне почти 9-минутен секс клип гаджето си в Tesla, движеща се на автопилот. Краткото филмче беше качено в един от големите порно портали и записа над 5 милиона гледания за една седмица.

Така двамата влязоха в историята като първата двойка, правила секс в автономно движещ се автомобил.

От Tesla редовно уточняват, че полуавтономната система Autopilot подпомага водача, който трябва да е с две ръце на волана и да е готов да поеме управлението във всеки един момент, пише dailymail.co.uk, цитирана от automedia.investor.bg. От клипчето на Тейлър обаче се вижда, че системата си работи както трябва и без да са изпълнени тези условия, тъй като водачът е зает с други дейности.

След премиерата на клипа на Тейлър тя се похвали в Twitter, че е направила Tesla най-търсеното име в порно порталите и освен това тагна и Илън Мъск в съобщението си.

Порно-звездата разкри, че въпросният клип е от началото на кариерата й в индустрията за възрастни и идеята за него се е родила спонтанно, докато тя и приятелят й били на екскурзия и обсъждали дали е възможно да се прави секс докато колата върви сама.

„Шегувахме се, че с такава сцена ще стане страхотно порно, проверихме в няколко сайта, но никой не се беше сетил за това и решихме да пробваме”, обясни Тейлър.

Тя допълни, че не се е притеснявала от работата на автономната система.

„Въпреки, че в един момент бутнах волана и системата изключи, това стана на прав участък, но около нас имаше много коли, допълнителна тръпка”, поясни тя.

От страна на Tesla или Мъск все още няма коментар относно този модел на изпробване на възможностите на Autopilot.

 

                                                         *******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама