Тревожни новини за Кубрат Пулев

1534

Промоутърът на румънския боксьор Богдан Дину – Богдан Мушат от King Promotion, разкри нещо доста обезпокоително преди изслушването на Кубрат Пулев пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май.

По думите му шефът на въпросната комисия е изразил мнение, че българинът е използвал много непозволени удари срещу Дину и е трябвало да бъде дисквалифициран, пише sportal.bg.

„След боя с Кубрат Пулев разговарях с шефа на Калифорнийската атлетическа комисия. Той бе изненадан от факта, че Богдан се е изправил след първия нокдаун. След толкова неправомерни удари от съперника. Каза ми, че ако е бил останал на пода, то съдията е трябвало да го обяви за победител след дисквалификация“, заяви Мушан пред prosport.ro.

„И според него, в най-лошия за нас случай тогава, изходът на мача е щял да бъде определен от резултата в картите на съдиите до момента. А две от тях показваха абсолютно равенство. Двама от съдиите даваха 76:76, а един 77:75 за Кубрат. Мачът си беше равен отвсякъде“, добави Мушат.

Той със задоволство сподели, че компанията му е наела куп скъпи адвокати и е сигурен в положителния изход на битката извън ринга.

„Такива дела не се започват, ако не си сигурен, че ще ги спечелиш. Нашите американски адвокати са приготвили дебели папки с доказателства и сме спокойни и уверени в успеха си“, каза още Мушат.

На 14 май точно калифорнийската комисия ще гледа жалбата на Дину, с която се иска анулиране на мача. Тогава ще бъде гледана и жалбата на Джени Суши за сексуално насилие заради целувката след двубоя.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама