От профила на Стораро предлагат по 2 бона на момичета за снимки в клип

130

Човекът Глас Тони Стораро стана поредната жертва на хакери в Instagram.

Профилът му в социалната мрежа бе завзет от недоброжелател още в края на април, като пълния контрол върху публикациите си изпълнителят на „Винаги в сърцето ми“ си върна едва преди няколко дни, пише „Монитор“.

В това време „администраторът“ на профила успял да изтрие голямо количество от информацията и съдържанието, качени от Стораро, променил е биографията му в профила и дори е комуникирал с някои от последователите на звездата. Нещо повече, позволил си и да оферира две момичета с по 2 хиляди лева за участие във видеоклип.

„Отправили са и неприлични сексуални предложения на моя колежка“, жалва се още певецът, който поддържал през цялото време връзка с екипа на Instagram. От социалната мрежа локализирали IP адреса на злосторника, като според слуховете става дума за българин с адресна регистрация във Франкфурт, Германия. Предстои случаят да се предаде на ГДБОП, отдел Киберпрестъпления.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама