Меган Маркъл ражда предизвикано

921

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл най-вероятно ще бъде подложена на предизвикано раждане, тъй като преносването вече е опасно за здравето на майката и на бебето, писа британският в. „Дейли мейл“, цитиран от Монитор.

Най-вероятно Меган ще бъде третирана с медикаменти, за да роди, коментират пред вестника.

Заветната мисъл на Меган беше да роди в спокойна обстановка, извън погледите на света. Тя отказа да ражда в болницата, където роди Съпругата на принц Уилям – Кейт. Заради забавянето на раждането обаче на Острова спекулират, че Меган вече е родила, просто медиите не са уведомени за това. Това твърдение е подхранено и от факта, че кралица Елизабет Втора е посетила новия дом на семейството във Фригмор Котидж, близо до Уиндзор. Според тях това не било, за да пие чай, а за да види поредния си дошъл на бял свят правнук. В социалните медии даже вървят твърдения, че бебето е момче и се казва Джеймс.

Официално херцозите на Съсекс знаели пола на бебето, но ще го държат в тайна до последния момент. Залозите на букмейкърите клонят към момче, което да бъде кръстено Артър. Ако пък се случи да е момиче, основните залози са за името Алегра, разкриват британските медии.

Слуховете, че Меган държала бебето да остане полово неутрално до момента, когато само може да избира, също бяха отхвърлени от двореца.

Сигурно е, че британският принц Хари съкрати планирана визита в Холандия идната седмица. Това става насред спекулации, че съпругата му Меган ще роди всеки момент, предаде ДПА.

Бъкингамският дворец поясни, че визитата се съкращава „поради логистично планиране на журналистите, които ще придружават принца, за да отразяват визитата, както и заради ангажименти на кралското семейство“.
Принц Хари трябваше да посети Амстердам в сряда и да отиде после в Хага в четвъртък. Вместо това той ще е само в Хага в четвъртък, за да участва в събития, свързани с предстоящото домакинство на града на Игрите на непобедимите през 2020 г. (инициатива, организирана от Хари, в която участват ранени военнослужещи).

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама