Отнеха с взлом децата на майка без тя да знае

457

Варненският адвокат Петър Николов сподели чрез публикация във Facebook историята на майка от Търговище, чиито две деца са отнети от социалните без нейно знание.

Децата са взети след прескачане на ограда и с взлом, докато племенникът на Богдана, който ги е гледал, е спял в съседната стая. Няколко дни по-късно Богдана получава заповедите по пощата. Когато е отишла да пита за децата си, те не са били изготвени, пише адвокат Николов.

Ето и поста му без редакторска намеса.

„Тази жена е без двете си деца, защото са ѝ отнети от Социалните в Търговище. Как? Влезли са в чуждата къща с взлом, прескочили са оградата. Богдана вече няма деца при себе си, защото държавата ги настанява при приемни родители. Държавата ще похарчи хиляди левове с надеждата Богдана да се откаже и някой да осинови двете ѝ деца. Държавата няма да помогне на Богдана. Остава да ѝ помогнем ние. Аз ще водя делата за Богдана и нейните деца.“

Преди няколко месеца адвокат Петър Николова върна бебето Александър на 26-годишната му майка Симона, след като ѝ беше отнето от Социалните служби в Смолян след сигнал от болницата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама