Трактор премаза 22-годишна миска

3093

22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент във френския департамент Лоар.

Морган Ролан, завършила на второ място в надпреварата „Мис Лоар 2017“, е била прегазена от трактор по време на разходка. Инцидентът е станал миналия петък, съобщава „Дейли мейл“, цитиран от БЛИЦ.

Морган карала колело със свой приятел, когато неочаквано на пътя им се появил автомобил. В опит да избегнат сблъсъка с колата, Ролан рязко завила и попаднала под преминаващия наблизо трактор.

Колелото ѝ се озовало между машината и ремаркето, пълно с дървени трупи. Младата жена е издъхнала на място. Първи на мястото на произшествието пристигнали служители на местната пожарна. Те са установили, че момичето е мъртво. Въпреки това то качено на хеликоптер и откарано в болница, където са констатирали смъртта ѝ.

Приятелят ѝ, както и шофьорът на трактора, не са пострадали. Модните среди са в шок от случилото се. „Когато съдбата открадне живота на една млада 22-годишна жена, можем само да сме разстроени от тази трагедия“, написа в социалната мрежа Силви Телие, генерален мениджър на конкурса „Мис Франция“.

„Приятно пътуване към земята на ангелите, красива Морган. Искрени съболезнования на родителите, приятеля и семейството ѝ“, добавя тя. От местната пожарна, където красавицата е била доброволка, също ѝ отдадоха почит. Пожарникари от цяла Франция се присъединиха към тях.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама