Джена изригна: Не колете и не убивайте животни (СНИМКА)

137

Срещу агнешкото на празничната софра изригна фолк певицата Джена.

„Всеки си поства яйца и украса. Прекрасно! Аз ви споделям едно бебе агънце….ще се моля за горките животни. Не колете и не убивайте е казал нашият създател. Нека да празнуваме, без да убиваме и без да късаме цветя и дръвчета. Весел празник!“, написа тя навръх Великден в своя профил в Instagram.

Певицата се възмути от отговорите на последователите си, които цитират Библията и ѝ обясняват, че животните са създадени за това, пише novini.bg.

„Да празнуваме, значи да има радост и любов. Нямаме право да се бъркаме в избора на никой, в това число и на нашите деца. Нашият син бе захранен с всичко и за кратък период сам не пожела да яде месо. До момента хапва риба, всякакви зеленчуци и плодове. Всеки сам трябва да стигне до своя отказ-съзнателно“, отвръща певицата.

„Природата сама е създала всичко нужно, за да се нахраним. Плодовете, зеленчуците, семената и много други са ни достатъчни. Във животинското месо има хормони, които ние не трябва да приемаме. Да не говорим за стреса, който те изживяват при убиването им. Всичко това влиза в тялото ти и създава болестите, и най-вече раковите. Пророците са се опитали да ни научат и са ни завещали книгите си, за да намалим греховете си. Любовта, водата, въздуха,благата дума помежду ни и слънцето са лекарствата на новото време“, коментира изпълнителката.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама