Петима от арестуваните в Куклен ще бъдат задържани за срок от 72 часа

39

Петима от арестуваните в Куклен ще бъдат задържани за срок от 72 часа с постановление на прокурор, съобщават от Районна прокуратура – Пловдив

В момента привличат като обвиняеми 40-годишна жена за хулиганство с изключителен цинизъм, съобщава ФОКУС. 22-годишен мъж за хулиганство, за нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения и за унищожаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил на ОДМВР – Пловдив, 25-годишен мъж за хулиганство и унищожаване на предно обзорно стъкло на патрулен автомобил, 16-годишно момче за хулиганство и унищожаване на задно обзорно стъкло на патрулен автомобил и 21-годишен мъж за нанасяне на лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения. В рамките на 72-часовото задържане ще се преценява за внасяне на искане за мярка .Задържане под стража“ в съда.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама