Първата дама на САЩ става на 49

81

Мелания е родена на 26 април 1970 г. в Югославия, в словенския град Севница. Някои неща от личния ѝ живот остават неясни, като например кога е била открита за света на модата – дали на 16 или на 17 години.

Тя твърдеше, че е завършила висше образование, но журналисти откриха, че е следвала архитектура и дизайн, но е прекъснала учението си, за да замине за Милано и Париж, където работи като модел.

Запознава се с Доналд Тръмп през 1998 г. по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Двамата се женят през 2005 г. Сватбеното им тържество в Палм Бийч е пищно и бляскаво, а роклята на булката, дело на модна къща Диор, струва 100 000 долара.

Тя става американска гражданка през 2006 г. и твърди, че за нея това е огромна привилегия. Мелания е третата съпруга на Доналд. Двамата имат син, Барън. От предишните си два брака Тръмп има още четири деца – Иванка, Ерик, Доналд-младши и Тифани.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама