Кошмар по границите с Турция: Затвориха два от пунктовете

191
Два от най-натоварените гранични пунктове спряха работа в пика на натоварения трафик и интензивно движение. Става въпрос за два от пунктовете на турската граница – „Капитан Андреево“ и „Лесово“.  От 11:20 ч. на ГКПП „К. Андреево“ и на ГКПП „Лесово“ поради проблем в системата на ТГВ е преустановена пропускателната дейност и в двете посоки. Превозните средства се пренасочват към ГКПП М. Търново, обявиха от МВР.

Иначе трафикът на граничните пунктове продължава да е натоварен.

На българо-сръбската граница трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили. На българо-македонската граница трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

На българо-гръцката граница трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили. На българо-турската граница  трафикът е интензивен на изход за леки и товарни автомобили.

На българо-румънската трафикът е интензивен на вход за леки и товарни автомобили.

В първия от серията четири почивни дни е натоварено движението и по основните пътни артерии в страната. В участъците с ремонти по магистралите се образуват задръствания, като най-тежка е ситуацията край тунела „Витиня“ на Хемус. В посока Гърция се е образувала тапа и на главен път Е-79 край Симитли.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама