Варненска болница предложила работа на сестра Жекова

114

Да облече униформа на медицинска сестра, но не само пред камерата за „Откраднат живот“, а и в реалния живот – това предложение е получила Марта Вачкова от голяма болница във Варна.

Комедийната актриса разкрива, че все по-често хората по улицата се припознават в героинята й – сестра Магда Жекова, пише Монитор.

Нещо повече, когато прекрачи прага на лечебно заведение, хората в него се обръщат към нея с „колежке“. „Най-близките ни семейни приятели също са лекари. Откакто съм сестра Жекова непрекъснато получавам покани от различни лечебни заведения.

Това са съвсем сериозни предложения намигна Вачкова пред Нова тв, като допълни, че вече е практика сценаристите да напасват репликите на героинята й според нейния собствен говор. „Текстът, такъв какъвто го пишат сценаристите, ми харесва много, но винаги добавям по нещо от себе си. Лошото е, че станах още по-ревлива покрай сестра Жекова и вече не съм сигурна доколко аз давам на нея, а тя – на мен“, изповяда се още звездата.

Един от най-изненадващите й моменти на сета на „Откраднат живот“ пък бил по време на сцена с любимеца на публиката доц. Банков, в чиято престилка до скоро се разхождаше Юлиан Вергов. „Аз му се карам заради това, че флиртува с всички сестри в болницата, а той изведнъж ме целува, нещо което изобщо не беше написано в сценария.

И какво мислите направи сестра Жекова – просто си оправи косата пред огледалото и се усмихна. Така го беше замислил Юлиян, да ме шокира по такъв начин, че и самата сестра Жекова да си каже: „виждаш ли, и теб да беше подгонил, щеше да му се дадеш“, разкри още актрисата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама