Българин застреля бившата си, майка ѝ, след което се самоуби (СНИМКА)

568

31-годишният българин Теннур Илязов застреля бившата си приятелка и майка ѝ, а после се самоуби.

Изселническата трагедия се разигра в турския град Юнусемре, пише 24rodopi.com.

Пристигнал е преди месец от България. За убийствата и самоубийството са използвани два пистолета, съобщават от местната полиция, цитирани от турските медии.

Трагедията се разиграла вчера около 12.20 часа. Според разследващите, 31-годишният Теннур Илязов е отишъл в дома на 23-годишната си бивша приятелка Рабия Байрам, с която се разделили след скарване. В жилището възникнал спор между мъжа и 48-годишната Фатма Байрам, майка на приятелката му.

Снимка: 24rodopi.com

Вбесеният Теннур застрелял майката, след това подгонил момичето, което избягало навън през балкона. Рабия успяла да се отдалечи на 150 метра от кооперацията, когато била простреляна в гърба. Паднала на земята, преследвачът й се приближил и възпроизвел фатален изстрел в главата ѝ. Оставилият два трупа Теннур се самоубил, застрелвайки се в главата.

Открихме 9 гилзи – 3 в дома и 6 на улицата, както и два пистолета, притежание на младежа, съобщават от полицията. По време на трагедията бащата на Рабия – Тунджер Байрам, спял в една от стаите в жилището.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама