Звездна прогноза за днес

205

ОВЕН
В нов етап
В четвъртък се радвате на шансове да подобрите взаимоотношенията си с близките и колегите, с които в последните няколко дни влязохте в конфликти. Сутрешните часове са особено активни, заредени с позитивна енергия и благоприятни за действие. Навлизате в един нов, по-раздвижен етап.

ТЕЛЕЦ
Ще ви помогнат
Четвъртък мога да нарека един от активните ви дни за тази седмица. По време на работа сте дейни и търсите начини за реализация на плановете си в служебен аспект. Блестите с мисълта и идеите си и ще бъдете забелязани от хора с по-влиятелно състояние в обществото. Ще ви подадат ръка за действие.

БЛИЗНАЦИ

Бунтувате се
В четвъртък искате ярко да се разграничите от мисленето на другите хора, като предприемате различни непланирани действия, отклонявате се от работния график и се бунтувате за различни неща. Поведението ви е непоносимо и не бива да се учудвате, ако някой влезе в сериозен конфликт с вас.

РАК
Твърде емоционални
В четвъртък е добре да се погрижите за емоционалното си здраве. Чувствате се психически неустойчиви, преуморени и емоционални. Това е причината често да изпадате в противоречиви настроения, а хората около вас не разбират защо се държите по този начин. Идва пълнолуние. Това е едно от обясненията.

ЛЪВ
Положителен ден
И четвъртък си има добра новина в хороскопа ви, а тя е, че благоприятните промени ще продължат да ви вдъхновяват и дават повод за радост и положителни мисли. Вие сте вгледани напред в бъдещето. Нещо ви дава повод да се чувствате уверени и обнадеждени. Денят е зареден с особена енергия.

ДЕВА
Избягвайте кавгите
Четвъртък също се оказва един от емоционалните ви дни за седмицата. Вие сте в бунтарско настроение, търсите причина да се заядете с някого или да изкажете мнението си, без да сте питани. Овладейте нервността си, защото пререканията, в които влизате, ще ви изиграят лоша шега в съвсем близко бъдеще.

ВЕЗНИ
Не сте готови за скок
Въпреки че се намирате в нов период и въпреки че Луната гостува в знака ви, вие се чувствате потиснати и без настроение. Сякаш не сте доволни от това, което ви се случва. Искате да продължите с посредственото поведение, което допреди няколко дни беше ваша запазена марка. Помислете за последствията.

СКОРПИОН

Просто изчакайте
През тази седмица, ако сте проявили сдържаност, със сигурност сте се предпазили от много грешки и в общуването, и в работата. Пасивното поведение в последните дни е причина или тактика за избягване на трудностите. Днес отново не бива да проявявате голяма инициативност. Всичко ще се подреди.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама