Добри новини за мъжа, заплашил Борисов във Facebook

98

Лекарите от Военноморската болница във Варна спасиха живота на 47-годишния Теодор Николов, който пострада тежко на 10 април в дома си.

Инцидентът стана около 08:00 ч., след което той бе транспортиран в болница с изгаряния по лицето и ръцете. Пожарникарите констатирали, че има изтичане на газ от бутилка с панел, използвана за отопление.

Срещу него бе образувано досъдебно производство за закана за убийство към премиера Бойко Борисов.

„Добри и мили хора, благодарим ви от сърце за чудото, което сътворихте, като спасихте човешки живот! Благословени да сте вие и вашите семейства! Бъдете здрави и ценете живота!“, написа Валерия Радева във Facebook.

Към момента Теодор е настанен в отделение за изгаряния. Сестрата е казала, че ще се възстанови напълно, но ще мине време. На този етап няма нужда от повече кръводаряване. Всички бележки, които останат, ще бъдат предоставени на нуждаещи се.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама