16.8 C
София
вторник, април 30, 2024
Начало Любопитно Излезе първият трейлър на новите „Междузвездни войни“ (ВИДЕО)

Излезе първият трейлър на новите „Междузвездни войни“ (ВИДЕО)

57

Деветият филм от сагата „Междузвездни войни“ ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен The Rise of Skywalker, стана ясно на проява, организирана вчера в Чикаго, съобщи Франс прес.

„Този филм е за това ново поколение и за това, което са наследили, светлината и мрака“, заяви на сцената режисьорът на лентата Джей Джей Ейбрамс, чието дело бе и седмият епизод „Силата се пробужда“.

„Но дали са подготвени в момент, когато са изправени срещу това най-голямо зло?“, добави Ейбрамс след излъчването на двуминутния трейлър.

Видеото започва с Рей (Дейзи Ридли) и пустинен пейзаж. Младата жена изважда от колана си лазерен меч, а в ушите й звучи гласът на Люк Скайуокър (Марк Хамил).

„Предадохме всичко, което знаехме. Сега в теб живеят хиляда поколения. Но това е твоята битка“, казва джедаят, докато Рей се готви да се изправи срещу връхлитащ отгоре изтребител.

Трейлърът завършва със зловещия смях на император Палпатин, което, наред с излизането на актьора Иън Макдайърмид на сцената в Чикаго, създадоха очаквания, че злодеят може да се завърне от отвъдното.

Действието в новия филм не се развива непосредствено след събитията от излезлия през 2017 г. осми епизод „Последните джедаи“.

Ще има и сцени с Кари Фишър, която играеше принцеса Лея и която почина през 2016 година. „Цяло чудо е, че имаме няколко неизползвани сцени от „Силата се пробужда“ , които позволиха историята да бъде продължена, каза Ейбрамс.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама