Звездна прогноза за 12 април

207

ОВЕН (21 март – 20 април)

Ако се почувствате настинали, днес трябва да бъдете особено внимателни към вашето здраве. Дори ако на улицата е много по-топло, не трябва все още да сваляте топлото яке. От големи покупки, пътувания и подписване на договори днес по добре се откажете.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не трябва да започвате общ бизнес с близък приятел. В противен случай връзката ви ще се влоши и на преден план ще остане само финансовият интерес. Възможен е провал на големи събития и сделки, но не трябва да се разстройвате. Всичко с времето си – това трябва да научат тези, които бързо се стремят към изпълнение на желанията.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 Юни)

Не пренебрегвайте дори и незначителната информация. Тъй като рискувате да попаднете в непредвидени ситуации и да пропуснете същественото по време на работа. В любовта ще имате успех, ако не стоите вкъщи и копнеете за бивш приятел. Вечерта ще имате възможност да се запознаете с очарователен човек във всеки смисъл.

РАК (22 юни – 23 юли)

Днес е добре да се въздържате от пътувания на дълги разстояния, алкохол и прекалено шумни компании. Прекарайте времето си в самота или в кръга на най-близките си хора. Не влизайте в спор с хора, които са по-възрастни и по-опитни от вас. Редица предизвикателства в личния ви живот ще се решат без активното ви участие.

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Искрено ще се радвате на всички приятни малки неща, които ще имат положително въздействие върху вас. По-малко слушайте съветите на другите и действайте интуитивно. Особено когато става въпрос за личните ви интереси и вашия любим. Денят обещава впечатляваща печалба и изгодна оферта за сътрудничество с чужбина.

ДЕВА (24 август – 23 септември)

Много от събитията през деня ще зависят не само от действията ви, но също така и от вътрешното ви настроение. Мислете позитивно, за да реализирате плановете си във финансовата област и работата. С успех ще се развиват и личните, и бизнес делата. Вечерта ще получите добри новини от приятел.

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Денят не е добър за дълго пътуване, особено ако обстоятелствата са срещу това събитие. Може да имате проблеми с учение и обучение, така че е най-добре да не градите планове в тези области. Необходимо е също да платите всичките си данъци и дълговете. Тогава финансовата ситуация ще се стабилизира веднага.

СКОРПИОН (24 октомври – 22 Ноември)

Днес ще и е трудно да контролирате емоционалното си състояние, което може да предизвика множество спорове и конфликти. Бъдете особено внимателни в работата и общуването с колеги. Прекомерната прямота може да доведе до неразрешими ситуации. Обърнете внимание на здравето си.

СТРЕЛЕЦ (23 Ноември – 21 Декември)

Не се препоръчва да работите до изнемогване, в противен случай това ще подкопае не само здравето ви, но и ще развали отношенията с близките. Вие и така много време прекарвате на работа, така че дайте на организма си почивка, а на близките си възможност да общуват с вас. Погрижете се също за здравето си, като ограничите консумацията на мазни и солени храни.

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари)

Мислите ви ще се „въртят“ около миналото и неприятни събития. Имайте предвид, че вече е невъзможно да промените нищо, така че не си губете времето в самосъжаление. Денят е подходящ за творчество и развитие на оригиналните ви идеи. Сутринта започнете с упражнения, а вечерта завършете с релакс.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес може не само успешно да почистите дома си от ненужни вещи, но и тялото си от токсини. Обърнете внимание на здравето си, храненето и нервната система. Денят ви обещава чести пътувания по бизнес и работа с важни документи. Ако домашните проблеми прекалено много ви дразнят, отложете решението им за по късно.

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Днес ще почувствате напрежение във всички сфери на живота. Бъдете особено внимателни на пътя, пазете се от извънредни ситуации и контузии. Не трябва да приемате непознати лекарства и алкохол. Възможни са усложнения, свързани с хронични заболявания.

Източник:astrostar.eu

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама