Тийнейджърите Шабан и Тезджан блудстваха с 12-годишно момиче

536

18-годишният Тезджан Р. и непълнолетният Шабан Я. са предадени на съд за блудствени действия с 12-годишно момиче.

Престъплението е извършено от 18-годишния Тезджан като продължавано деяние в периода от 24 октомври до 11 ноември 2017 г., съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.

Непълнолетният Шабан, за да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, употребил сила и заплашване при извършване на престъплението.

Жертвата изпитвала симпатии към Тезджан. През октомври 2017 г. той поискал от шестокласничката да му изпрати нейна разголена снимка в социалните мрежи и продължил с желанията 12-годишното момиче да му праща свои снимки, като искал те да бъдат все по-разголени. Подсъдимият и шестокласничката се виждали в центъра на селото заедно със свои приятели всеки ден. Когато оставали насаме, Тезджан извършвал блудствените действия. Това не се харесвало на момичето и то прекратило отношенията си с подсъдимия.

За действията на втория подсъдим Шабан, които били осъществени със сила и заплашване, момичето разказало на майка си. Тя подала сигнал в полицията, по който било образувано досъдебното производство. И двамата подсъдими не са се признали за виновни.

Предстои делото срещу тях да бъде насрочено за разглеждане в Разградския районен съд.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама