Джени Суши захапа Андреа в Instagram (СНИМКИ)

723
blank
Снимка: Facebook/Andrea

Джени Суши се заяде с Андреа в Instagram, пише HotArena.

Скандалната репортерка пусна на лайв в своя Instagram част от сторито си, в което откровено се заяжда с родната певица. При това директно, за да няма никакво съмнение към кого са отправени думите ѝ.

„Защо ме гледаш?“, написа Суши към сторито си и е оградила, че е Андреа го е преглеждала. „Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!“, допълва Суши, придружено от иронично сърчице.

blank

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда ѝ, че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него.

blank

И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой лев. И като част от озлобените ѝ действия, скача и на половинката му Андреа.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама