Ограбиха каса на летище София

208

Ограбeна е каса на авиокомпания, която се помещава на Летище София. Това съобщиха от МВР. Сигналът за липсващите пари е подаден в 1.25 часа тази нощ.

Разбитата каса се намира в служебното помещение на авиопревозвача на Терминал 1. Установена е липса на пари, но точният размер на откраднатата сума не се уточнява.

По непотвърдена информация става дума за около 45-50 000 евро. Липсват следи от взлом, както и от разбиване на помещението и на касата.

По информация на Dir.bg ударът е станал в помещение с контролиран достъп. Във въпросната зона могат да влизат само лица, които са с определен пропуск.

Такива са както служители от сигурността на Летище София, така и служители на въпросната авиокомпания. След като не са открити следи от взлом, разследващите лесно ще стеснят кръга от хора, които може да са съпричастни към обира.

Версията, че става въпрос за вътрешен човек, който е бил запознат с работата на авиопревозвача, става все по-актуална.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама