Медицинска сестра почина в дома си, откриха я след 2 месеца

blank
Снимката е илюстративна

68-годишната медицинска сестра от Дупница Йорданка Александрова е намерена мъртва в апартамента ѝ в бл. 2 в жк “Бистрица” след два месеца.

Тя е нямала семейство, дори съседите ѝ не се поинтересували защо не излиза навън.

В събота нейни роднини решили да я навестят, но вратата на апартамента била заключена. От вътре се носела непоносима миризма. Те се усъмнили, че нещо се е случило с Йорданка, и повикали полиция.

Чак при идването на униформените се появили съседи да разберат какво става. Вратата на апартамента била заключена отвътре и се наложило полицаите да я разбият, съобщава struma.bg.

Хирургичната сестра лежала на пода, а трупът ѝ бил започнал да се разлага. Останките й са закарани за аутопсия в кюстендилската морга, въпреки че при огледа криминалистите не са открили следи от насилие.

Допреди 4 месеца Йорданка работела като хирургична сестра в частната болница в Дупница, но напуснала. Целият ѝ трудов стаж преди това е преминал в общинската болница в града.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама

реклама

реклама