Стрелец: Интригуващ ден

145

ОВЕН
Щастлив ден
В четвъртък сутринта настроението ви е добро, но все още имате желание да сте насаме със себе си, необезпокоявани от никого. Около обедните часове чувствате прилив на енергия. Една нова идея, която идва в ума ви, ще ви зареди с ентусиазъм и сериозни очаквания за бъдещето. Това е щастлив ден за вас.

ТЕЛЕЦ
Добро настроение
Днес сте в добро настроение и концентрацията също ви е на ниво. Срещите и разговорите ви облагородяват. Единственото предупреждение в хороскопа ви е да не започвате нови начинания и да не вземате важни решения. В следобеда тонусът ви спада. Спортувайте, за да повдигнете жизнеността си.

БЛИЗНАЦИ

Нов период

Днес е идеален ден за вас, стига да не се инатите. Вслушайте се в съветите на съдбата, които предупреждават в сутрешните часове да не предприемате важни професионални действия. Тях оставете за следобеда. Така ще си осигурите успех. В личен план започвате благоприятен период.

РАК
Бягате от сериозното
В четвъртък сте предпазливи и доста скептични към предложения, които получавате насреща. Обмислете внимателно плановете си. Ако сте на работа, сутрешните часове са идеални за срещи и разговори с приятни хора на теми, които касаят общи неща – хоби, спорт, изкуство, музика, политическа обстановка.

ЛЪВ
Щастлив ден
В началото на месеца е време да вземете тефтерчето с приходи и разходи и да направите обстоен разчет за месец април. Около обяд ви чака добра новина, която ще ви зарадва и ще ви вдъхне ентусиазъм. Като цяло това е един от щастливите дни през седмицата за вас. Можете да му се насладите изцяло.

ДЕВА
Не ви се говори
В сутрешните часове не ви се говори с никого, въпреки че мнозина ви заговарят и търсят контакт с вас. Покажете им тактично, че искате да останете насаме със себе си. В следобеда не е изключено да получите изгодно предложение в служебен план, обвързано с по-добро заплащане. Не е за изпускане.

ВЕЗНИ
Напразни притеснения
Опитайте да превъзмогнете депресивното настроение, в което се намирате към този момент. Потърсете си нещо приятно, което да ви вдъхва кураж и да ви дава сили за живот. Поговорете с най-близките си хора и им споделете своите тревоги. Те ще ви вдъхнат успокоение, че притесненията са ви напразни.

СКОРПИОН

Уплътнете времето си
Четвъртък е активен ден за вас. Уплътнете работното си време с разговори, дела и задачи, като спазите всички изисквани срокове. Добре подреждате плановете си и през този ден това е силната ви страна. Ако почувствате неразположение от здравословен характер, веднага посетете личния си лекар.

СТРЕЛЕЦ

Интригуващ ден
Движението на Луната в сходния на вашия знак Овен прави четвъртъка ви интригуващ, вълнуващ и обещаващ. Имате възможност да се радвате на постиженията си заради действия от миналите дни. Обърнете внимание на плановете си за бъдещето. Хвърляйки поглед напред, вие си осигурявате път към успеха.

КОЗИРОГ
Облаците се разсейват
В добро настроение сте. При вас стартира период на промени, които ежедневно облагородяват живота ви и ви помагат да се чувствате щастливи, живи и уверени в себе си. Прогнозата за четвъртък е благоприятна. Разсъждавайте малко повече върху думите си, особено когато давате обещания.

ВОДОЛЕЙ
Пренареждзте планове
Ако сте проявили сдържаност през тази седмица, със сигурност сте се предпазили от много грешки и в общуването, и в работата. Пасивното поведение в последните дни е причина или тактика за избягване на трудностите. Днес не бива да проявявате голяма инициативност, преустройте плановете си.

РИБИ
Допълнителни приходи
Не се будите с особено желание да отидете на работа, но денят е повече от важен и няма как да си останете вкъщи. Организирайте се и тръгнете няколко минути по-рано. Изпийте сутрешното си кафе в офиса, планирайки не само днешния ден, а и месец април. Ще видите, че четвъртък е доста благоприятен за вас.

Източник: borbabg.com

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама