Близнаци отказаха да признаят бащинство, ще плащат и двамата

180

Съд в бразилския щат Гояс осъди двама мъже, които са еднояйчни близнаци, да изплащат издръжката на дете, защото ДНК тестът за бащинство при тях не даде ясен резултат.

Те и двамата отказаха доброволно да кажат кой от тях е баща на момиченцето – по такъв начин те се надявали да се измъкнат от плащането на издръжка, съобщава „Канал 3“.

Братята близнаци – съобщени са само първите им имена Фернандо и Фабрисио – се виждали с жени поред, представяйки се за другия, поради което майката на момичето не знае точно от кого от двамата е забременяла.

Само че съдията заявил, че, скривайки истината, те са лишили момичето от правото да знае кой е нейният истински баща. Поради което в графата „баща“ в свидетелството за раждане са записани и двамата.

Всеки от тях ще плаща издръжка на детето от 230 реала (около 60 долара) месечно – тази сума е равна на 30% от минималната работна заплата в Бразилия.

По такъв начин детето ще получава два пъти по-голяма издръжка.

В документите по делото е отбелязано, че близнаците се възползвали от приликата помежду си, за да се представят един за друг пред жените, за да могат да си осигурят възможността от повече ласки.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама