Овчар благодари на полицаи, помогнали му да намери изгубеното си стадо

168

В писмо до директора на Областната дирекция на МВР в Силистра – старши комисар Юлиян Караславов, 70-годишен жител на село Добротица изказва благодарност за намирането на стадото му.

Младши полицейските инспектори от участъкъка в Ситово Стоян Николов, Мюмюн Осман и Ангел Атанасов оказали решаваща помощ за намирането на стадото му от 51 овце.

Възрастният мъж установил липсата на животните сутринта на 20 март, но след направения оглед данни за извършено престъпление не били открити. Проявявайки човешка съпричастност и без да имат пряк служебен ангажимент, тримата полицейски служители предприели активни действия за издирване на изчезналите животни и в резултат те били намерени в землището на село Слатина вечерта на следващия ден, споделиха от полицията в крайдунавския град.

Професионализмът, проявен от полицейските служители, укрепва доверието в органите на реда и е предпоставка за реда и спокойствието в нашето село, пише в писмото си човекът, и отправя пожелания за здраве и благополучие.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама