Четвъртият брак на Никълъс Кейдж приключи за 4 дни

152

Холивудският актьор  поиска от съда да анулира заявлението му за регистрация на брак, което той е подал само преди четири дни, съобщава порталът TMZ.

Според изданието, 55-годишният актьор и неговата избраница гримьорката Ерика Койке в събота са подали заявление пред брачното бюро в съд в Лас Вегас. Но в сряда Кейдж отново се явил в съда и поискал да отмени заявлението.

Вестник „Дейли Мейл“, позовавайки се на свои източници, съобщава, че в момента на подаване на заявлението Кейдж бил много пиян и обвинил момичето в намерение да му „вземе всичките пари“.

Кейдж е бил женен три пъти. Последната му съпруга беше сервитьорката Алис Ким, корейка по произход. Двамата се разделиха през януари 2016 г.

Кейдж е трето поколение от семейство Копола. Известният режисьор Франсис Форд Копола е чичо му. Актьорът участва в повече от 70 филма. Има редица престижни награди за актьорско майсторство – четири награди „Златен глобус“ и два „Оскар“-а.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама