10-годишно дете се обеси – тормозили го в училище (СНИМКИ/ВИДЕО)

168

10-годишният Кевин Рийз се обеси, след като търпял тормоз от съученици.

Училищните хулигани му изпратили писмо, в което пишело „самоубий се, нямаш място тук“. След като не се появил на училище, 13-годишната му сестра намерила тялото му в детската им стая, съобщава „Канал 3“.

Кадър: ABC7NY

Майка му, Кристал Смит обвинява съучениците му, които редовно правели, живота му нещастен. Тя споделя: „Той просто не е издържал на всичко това”.

По времето, в което детето е отнело живота си, родителите му са били навън. Майка му е била на командировка и тъкмо се прибирала към дома им. След като го намерили, първоначално помислили, че е шега и отказали да повярват.

Майката на 10-годишният Кевин, отишла да потърси обяснение за трагичната смърт на детето и бележката, която е довела до там, но от ръководството на учебното заведение отрекли да е имало физическо или психическо насилие.

Кадър: ABC7NY

Кристал твърди, че точно преди смъртта на Кевин тя е получила гласова поща от училищен работник, който й казва, че синът й е обвинявал друго момче, че го е удряло, но това не било така. От училището казват, че служителят, който е изпратил това съобщение, не бил компетентен.

Сега, майката на трагично загиналото дете, опитва да помогне на родители да осъзнаят, че тормозът в училище е сериозна заплаха, на която трябва да се обърне внимание.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама