Телец: Овладейте нервите

97

ОВЕН
Добра новина
В сряда заложете на стабилността в поведението си. Не се изказвайте неподготвени и не говорете емоционално. До късния следобед се заемете с рутинните си ангажименти. Разговори водете само с приятни за вас хора. Привечер ви чака добра новина в сферата на професионалната ви реализация. Ще сте доволни от себе си.
ТЕЛЕЦ
Овладейте нервите
Разчитайте правилно знаците, които съдбата ви поднася към този момент. В сряда сте в отлично настроение, но през по-голямата част денят е неактивен и не ви позволява да се разгърнете. Овладейте нервите си. Вечерта е доста по-благоприятна, а едно обаждане от далечен приятел ще ви направи особено щастливи и доволни.
БЛИЗНАЦИ
Стопкадър
При вас днес всичко е на „стопкадър“. Сякаш животът забавя своя ход, за да можете да видите детайлите в тяхната пълнота. Осъзнайте грешките, които допускате постоянно волно или неволно. Избягвайте да се обвързвате с обещания. Днес не правете услуги и не поемайте ангажименти.
РАК
Не надценявайте силите си
В сряда сами си причинявате неудобствата, защото запълвате деня си с ангажименти, поставяте си крайни срокове и поемате инициативи, без това да е позволено днес. Изходът е само един – да се затрупате от работа, която няма да свършите в рамките на деня и така да се провалите изцяло. А денят не е никак лош.

ЛЪВ
Завършете задачата
Извънредните задачи, с които се захванахте вчера следобед, изискват пълното ви себеотдаване, за да ги завършите днес. Осъзнавате, че и вие надценихте възможностите си, но няма връщане назад. Поели сте ангажиментите и е време да ги отметнете. В следобеда ще бъдете зарадвани от подкрепата на колегите. Те ще ви дадат едно рамо.
ДЕВА
Нужда от спокойствие
Още в началото на седмицата споменах, че вие се намирате в период на забавяне. Днешният ден ви дава възможност да останете насаме със себе си, да попитате най-близките си за съвет. Не поемайте инициативи. Спрете спешните и неотложни ангажименти. Днес имате нужда от спокойствие. И без това не ви спори много.
ВЕЗНИ
Не поемайте инициативи
Често пъти днес ще бъдете подвластни на обстоятелствата около себе си. Не можете да им противодействате и просто трябва да ги приемете. Намирате се в период на стабилизация, който не позволява поемането на инициативи или начинания. Избягвайте да давате обещания. Любовният ви живот се развива.
СКОРПИОН
Не се обвързвайте с кредит
Не си позволявайте да се обвързвате с финансови обещания или да ставате поръчители по кредит на свои приятели. Ще си създадете хиляди главоболия в един такъв момент. Днешният ден е благоприятен за анализ на поведението – не само на вашето, но и на хората около вас. Вечерта споделете с приятели на по чаша вино.

СТРЕЛЕЦ
Без инициативи
Обърнете внимание на най-належащите си задачи и не поемайте нови инициативи, колкото и да ви се иска това. Днешният ден ще ви изнерви с мудността си, но неслучайно той е такъв. Предпазва ви от грешки. Вечерта очаквайте добра новина относно финансовото си състояние.
КОЗИРОГ
Инатът ви е пословичен
В сряда си блъскате главите в стена, която няма как да разрушите днес. Инатът ви обаче е пословичен и вие ще загубите ценно време, за да доказвате и на себе си, и на хората около себе си, че ще стане на вашето. Е, в такива моменти е по-добре, ако се откажете по-рано и смените гледната точка. За ваше добро е.
ВОДОЛЕЙ
Отпускайте
В сряда оставете на съдбата да разреши някои възникнали спорове около вас. Не се замесвайте в излишни кавги с колегите или с вашите близки. Запазете неутралитет за ваше добро. Вечерта имате нужда от спокойствие. Не ви се обсъжда и говори с никого. Легнете си с любима книга в ръка.
РИБИ
Не правете услуги
Сряда не е сред активните дни от тази седмица и това е причината да ви посъветвам да бъдете сдържани и да не поемате инициативи или обещания да свършите някому услуга. Работете на спокойствие, като се заемете с вече започнати задачи, които днес без проблем можете да доведете до завършек.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама