Стрелец: Променете мисленето

91

ОВЕН
Нереални преценки
Във вторник сте претоварени. Около вас тече огромен поток от информация и вие се обърквате кое е истина и кое не. Днес не сте в състояние да вземате важни решения, изчакайте момента. Мотивацията ви е висока, но преценките ви са нереални. Обърнете повече внимание на семейството и половинката.
ТЕЛЕЦ
Повече информация
Потърсете повече информация по един въпрос, който трябва да разрешите тази седмица. Не се оставяйте на лоши съветници да променят мнението ви. Днес вземайте решения само след като сте прочели достатъчно и сте се поинтересували добре за проблема. Не говорете и не вземайте решения за пари.

БЛИЗНАЦИ

Търсете хармония
Използвайте забавянето през тази седмица, за да обърнете повече внимание на семейството си и на хората, с които общувате ежедневно. Подобрете взаимоотношенията си с тях. На работното място се справяте идеално с всякаква деловодна работа, стига да не ви се налага да вземате решения по важни въпроси.

РАК
Вредите на себе си
Вторник за вас е нервен и костелив заради хилядите задължения, които трябва да свършите за кратък срок от време. Избухвате повече, отколкото трябва. Ядосвате се дори за най-малките дреболии. Знаете, че така вредите само и единствено на себе си, без да можете да поправите обстоятелствата, в които попадате.

ЛЪВ
Извънредна задача
Ще се събудите в отлично настроение, заредени с ентусиазъм и кураж. Още в първите часове на работния ден обаче обстоятелствата ви карат да промените значително първоначалното си настроение. Подгответе се за ядове и конфликти. Ще ви известят за задача, която трябва да вместите в графика си.

ДЕВА
Временно забавяне
Както вече стана ясно, тази седмица за вас е мудна и доста тромава. Не бива да обвинявате когото и да било, а приемете обстоятелствата такива. В момента имате нужда от подкрепа, но няма да я получите, ако сте враждебни с хората около себе си. Позволете им да ви подадат ръка и да внесат успокоение.
ВЕЗНИ
Стабилизация
Денят ви провокира с успехите на вашите колеги и това ви кара да се чувствате непълноценни. Не е препоръчително да се заемате с нови дела. По-добре стабилизирайте това, което работите в момента. Наблегнете на детайлите, а вечерта се постарайте малко повечко вкъщи, за да зарадвате близките хора.

СКОРПИОН

Щастлив ден
Във вторник нямате от какво да се оплачете. Освен че ще се сдобиете с информация по един определен проблем, който разрешавате в момента, вие ще бъдете и в центъра на вниманието. Очаквайте позвънявания от различни хора, които ще повдигнат настроението ви и ще направят деня ви още по-щастлив.

СТРЕЛЕЦ
Променете мисленето
Страхувате се от предприемане на каквито и да било действия. Предчувствате трудности и беди. Не осъзнавате, че с мисълта си само ги привличате към себе си. По-разумно е, ако предусещате успеха си и вярвате в него, вместо да се концентрирате толкова драматично в провала. Променете мисленето.

КОЗИРОГ
Колебания
Във вторник сте разкъсвани от колебания и дилеми. Не можете да вземете сигурно решение, ако ви се налага. Двоумите се между няколко избора. Който и да направите, все ще поглеждате към другите и ще се чудите дали друг не е бил по-подходящ. Има и такива дни, в които ви липсва категоричност и яснота.

ВОДОЛЕЙ
Не пропускайте срещи
Импулсивни сте. Убедени сте в това, че възможностите трябва сами да падат в краката ви. Ето защо ги пропускате. Вие сте тези, които трябва да излизат като ловци за възможности. Бъдете по-адаптивни и не пропускайте нито една среща с човек, с когото можете да имате общи интереси в бъдеще.

РИБИ
Без важни решения
Във вторник сте изключително натоварени. Първо емоционално и след това физически. Мислите, които минават през главите ви, тормозят изцяло вашата психика и вие не можете да свършите никаква работа. Чувствате, че сте блокирани. Не вземайте никакви важни решения. Моментът не е
подходящ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Родени на 26 март, сами сте си избрали кармичнз разплата за този живот. В това няма нищо страшно, нормално е да се разплащате за допуснати грешки в някое от миналите си прераждания. Ето откъде идват някои досадни трудности по пътя ви, често забавяне в материалното ви развитие, онази синусоида в живота ви – ту на върха, ту долу. Като цяло все се налага да положите повечко труд от други хора, за да постигнете целите си. От друга страна, вие сте много целенасочени и упорити, въпреки че сте Овни. Вашата цел е постигане на сигурна материална стабилност и финансова независимост. Имайте предвид, че и това ще се случи доста бавно, постепенно и с усилия. Важно предупреждение към вас е да не започвате съдружие с когото и да било, защото в едни колективни отношения ще сте губещата страна. Работете еднолично. В личен план любовта ще закъснее в живота ви, но това не бива да ви обезпокоява.
След като отминаващата година беше трудна и потискаща, сега навлизате в прекрасен период на промени. Още в първия месец след рождения ден настъпват новости, но дали ще са за добро или не, зависи от вас. Бъдете активни. Сега можете да промените живота си. Пътувайте.
Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама