Искра Фидосова вдига сватба

337

Пищна сватба стяга легендарната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова.

Синът на монтанската правистка Франсоа е предложил брак на дългогодишната си половинка Лора Стойкова на 12 февруари тази година. Официално двойката е оповестила новината в социалната мрежа „Фейсбук“, където под публикацията за годежа вече месец продължават да валят поздравления и пожелания за дълъг и безоблачен семеен живот.

Синът на Фидосова се оказал прикрит романтик и паднал на колене пред избраницата си по мечтания за всяка дама начин. Франсоа и Лора имали предварително планувана ваканция на Малдивите, но девойката не подозирала, че в багажа си любимият й носи пръстен с лъскав диамант, писа „Ретро“.

След като пристигнали и се установили в ултралуксозния ризорт, Фидосов я завел на плажа и й предложил да се омъжи за него на брега на океана.

Влюбените са двойка от 7 години, а Фидосова още от пръв поглед одобрила Лора за бъдеща снаха. Сватбата се очаква да се случи идното лято. Още от сега са уговорили няколко сръбски звезди, които да огласят щастливото събитие. Сред тях са Неда Украден, Драгана Миркович, Миле Китич и други.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама