Ники Илиев търси звезди за новия си филм (СНИМКИ)

333

Актьорът и режисьор Ники Илиев обяви кастинг за две роли за новия си филм, който ще носи заглавието „Завръщане“.

В личния си профил във FacebookИлиев написа: „Правим кастинг за новият ни филм, „Завръщане“. За две от основните роли търсим жена между 22-29г и мъж около 35-40г. Заповядайте на 28 март между 10.00 и 16.00 ч. в Нов Театър НДК“.

Снимка: Facebook/Ники Илиев

Илиев и екипът му обикалят Пловдив в търсене на подходящи локации, където да бъдат направени снимките, пише dir.bg. Ники подбира места около Гребната база, Небет тепе и по уличките на Стария град в компанията на водещия на новините Богомил Грозев, Башар Рахал и Райна Караянева.

Снимка: Facebook/Ники Илиев

Репетициите за петата режисьорска лента на Илиев след „Кажи здравей на татко“, „Чужденецът“, „Нокаут или всичко, което тя написа“, и „Живи легенди“ вече такат, а в каста са Любомир Ковачев, Орлин Павлов, Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и Даниел Ангелов. Самият режисьор също ще се изяви и като актьор.

Досега женската главна роля обикновено бе поверявана на Саня Борисова, но след раздялата на двойката, Ники е решил да потърси нова звезда за проекта си.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама