Намериха мъртъв мъжа, убил жена си на улицата в Ботевград

80

42-годишният мъж, който от вчера вечерта полицията издирва, след като уби съпругата си в Ботевград, е бил намерен мъртъв, съобщиха Нова телевизия и bTV. Информацията е потвърдено неофициално от полицията.

Според разследващите Любомир Аяров се е самоубил с ловджийска пушка, която е притежавал законно. Освен това е бил открит в семейното жилище, където явно е бил.

Убийството на 37-годишната Камелия Аярова беше извършено на метри от шивашко ателие, в което работела вчера следобяд. Най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност, тъй като тя имала връзка с друг мъж. По неофициална информация двамата са били пред развод.

Семейството, което живеело в общинско жилище, има две деца – момиче на 14 и момче на 9, едното от които е станало свидетел на убийството.

„Видях как дъщерята се приближава към тялото, отделих я от трупа на майка му, да не гледа тази грозна гледка – жената беше в локва кръв, по гръб“, разказа друг очевидец, който описа жертвата като много лъчезарна и възпитана жена.

До момента на престъплението в полицията не е имало жалби за проблеми или агресия в дома им.

В района е имало камери, които обаче не са заснели самото убийство, а само част от колата на Аяров. В миналото той е имал криминална регистрация за хулиганство.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама