Двама загинаха при тежка катастрофа на пътя София – Варна

288

Двама души са загинали при тежка катастрофа на пътя Търговище – Омуртаг край село Презвитер Козма, съобщиха от ОДМВР – Търговище.

Сигналът за пътния инцидент е подаден минути след 10 часа тази сутрин. Съобщено е за възникнало пътнотранспортно произшествие с участието на три автомобила – два пътували в посока София и един в обратна посока.

По предварителна информация при инцидента са загинали двама души, пътуващи в единия от автомобилите. Има и ранени, като тяхното състояние се изяснява.

Към момента движението на МПС в този участък е временно преустановено. На място са екипи на полицията от Търговище и Омуртаг, както и пожарни екипи.

„Пътна полиция“ временно пренасочват пътуващите там автомобили по обходни маршрути: За пътуващите в посока Варна през село Презвитер Козма – Божурка – Пайдушко – Лиляк и обратно за движещите се в посока София.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама