Лъв: Спокойствие и благоденствие

85

ОВЕН
Стремително напред
Вие продължавате стремглаво напред и днес можете да се впуснете в нова краткосрочна задача, която иска вашето пълно себеотдаване. Мотивирани сте и сте в състояние да промените живота си. Целите се нависоко в служебния живот и тъкмо сега можете да си помечтаете за по-висок пост. А защо не и да го постигнете?

ТЕЛЕЦ
Ползотворен ден
Очаква ви доста успешен и ползотворен ден. Четвъртък е от дните в тази седмица, в които се иска действие, за да не пропуснете благоприятните условия за реализация. Не се плашете от ретроградното движение на Меркурий, сега то не ви касае. Не бива заради него да изпуснете важно професионално предложение. Кажете „да“ обаче в края на месеца.

БЛИЗНАЦИ

Център на внимание
И четвъртък е един от добрите дни за вас през тази седмица. Не пропускайте възможности и шансове за изява. Сега сте в прекрасно настроение, заемате центъра на вниманието. На работното място можете да си поставите по-дългосрочни цели. Цели, свързани с вашето кариерно развитие.

РАК
Напрегнат ден
Четвъртък е поредният напрегнат ден за вас. Чувствате се потиснати и превъзбудени заради настъпващата фаза първа четвърт. Винаги, когато траят лунните фази, вашето настроение е променливо, а чувствителността ви – завишена. Съвсем нормално е и днес нещо такова да се случва с вас. Не вземайте важни решения.

ЛЪВ
Спокойствие и благоденствие
Усещането ви е за спокойствие и благоденствие. Четвъртък носи полъха на нещо старо, познато. За пространство, в което вие се чувствате комфортно. Днес не очаквате някой да ви извади извън обувките, да ви ядоса или накара да направите нещо нежелано. Денят протича доста добре. Насладете му се.

ДЕВА
Трудности
В четвъртък работите сериозно, въпреки че долавяте недоверие у вашите колеги, които към момента сякаш са замръзнали на едно място и не желаят никакви промени. Вие обаче по всякакъв начин се борите да промените живота си и някои порядки в служебен план. Ще го сторите, но с цената на много неодобрение. Трябва да минете през него.

ВЕЗНИ
Дребни грешки
След вчерашния хубав и безпроблемен ден, днес ви се налага да обърнете повече внимание на дребните детайли, които към момента ви объркват и ви карат да чувствате, че изоставате във времето. Наваксайте с рутинната си работа и изгладете някои малки пропуски, които допуснахте в последните дни.

СКОРПИОН

Развивайте себе си
Обърнете повече внимание на себе си, на своето духовно и интелектуално развитие. Ако се нуждаете, преквалифицирайте се, потърсете курсове за подобряване на знанията и компетенциите ви. Днес поработете върху себе си. Ще останете доволни, когато започнете да се развивате.

СТРЕЛЕЦ

Без пререкания
Търсите си хора, на които да прехвърлите свои отговорности и ангажименти, с които не искате да се занимавате към този момент. Редно е да ги свършите сами и да не влизате в пререкания с колегите и подчинените си. Днес обърнете повече внимание на своето семейство и изгладете взаимоотношенията си там.

КОЗИРОГ
Справяте се отлично
За успеха ви днес е важно да бъдете целенасочени и концентрирани, като ясно прецените важността на всички задължения и ги разпределите по приоритети в съответната част от работното си време. Не очаквайте някой да ви се притече на помощ. Ще се справите сами. Имате силите и енергията за това.

ВОДОЛЕЙ
Заемете се с хобито си
В четвъртък бъдете предпазливи и не си позволявайте да вземате радикални решения за нова работа, бизнес или изтегляне на кредит. Обърнете повече внимание на настроението си, подобрете го чрез дейности, които обичате да вършите. Заемете се с хобито си, за да се чувствате удовлетворени.

РИБИ
Желание за работа
Четвъртък е първият ден от няколко насам, в който вие се чувствате като преродени. В съвсем ново настроение сте, имате желание и хъс за работа и постигане на по-дългосрочни цели. Поговорете с приятелите си, които в момента ще ви дадат доста добър съвет, ако сте на кръстопът.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Въпреки че сте родени под Риби и се предполага, че трябва да сте консервативни, вие сте изключение. Родени сте на авантюристичното число 14 и това не може да бъде отминато току-така. Нещата наоколо се променят с всяка изминала минута и никога не сте в състояние да кажете какво ще бъде утре. Влюбени сте в авантюрата. Мнозина от вас се увличат по тази страст към промени и така забравят границата. Те никога не спират на едно място, за да свият гнездо, да създадат дом и семейство. Ако не желаете да сте сред тях, научете се да бъдете постепенни, постоянни и рутинни в действия си. Обичайте, но и позволявайте да ви обичат.
Навлизате в година на съдбовно подчинение, а това означава, че няма как да упорствате срещу желанията на Съдбата. Не ви остава нищо друго, освен да се съобразите с нейните предпочитания, да се оставите на течението и да бъдете по-търпеливи. Нещата ще се случат така, както трябва, и вие просто ще сте участник в целия този процес.
Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

 

Източник: Станислав КЛИМЕНТОВ, borbabg.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама