Терорист: Мъжът на Алла Пугачова ми плати да убия Филип Киркоров

193

Странни подробности от углавното дело, свързани с планирания терористичен акт над Филип Киркоров в концертната зала в Махачкала през 2017 г., излязоха тези дни.

Един от подсъдимите заяви, че е искал да убие Киркоров, защото за това му е платил… Максим Галкин, пише trafficnews.bg.

Терористът Хидирнеби Казуев, обвинен в покушението над Филип Киркоров, заяви, че е работел за съпруга на Алла Пугачова Галкин. „Хумористът ми плати два милиона рубли, за да ликвидираме певеца“, заяви Казуев. Според показанията на арестувания мъж причината за желанието на половинката на примата на руската естрадата била ревност.

По-рано стана известно, че четирима дагестанци са подготвяли взрив на концерта на Киркоров в Махачкале през май 2017 года.
Според руските средства за масова информация, регионалното управление на Министерствотго на вътрешните работи е отказало на адвоката на Казуев Киркоров, Галкин и певицата Алла Пугачева да бъдат разпитвани, както и очни ставки помежду им. А директорът на Киркоров Генадий Рибак определи информацията за подготовката на планираното от Галкин убийство „пълен абсурд“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама