Актьорският клан Дъглас вече с четири поколения

207

Известният американски актьор Майкъл Дъглас и неговият също толкова известен баща, Кърк Дъглас, имат зад гърба си не само завидна кариера, но и щастието да се наслаждават на спокоен семеен живот.

И не само имат добро здраве, но и са благословени с дълголетие, което най-известният член, славният 102-годишен актьор Кърк Дъглас, дари с това щастие да се наслаждава като член на четири поколения. Този голям късмет и богатство Майкъл Дъглас сподели с феновете си в социалните мрежи. Той се усмихва, позирайки до баща си Кърк (102), сина си Камерън (40) и едногодишния си внук Лу.

На снимката липсва само 18-годишният син на Майкъл, Дилън, от актрисата Катрин Зита-Джоунс.

Синът му Камерън също е актьор, а Майкъл се сдоби с него при брака му с филмовата продуцентка Даян Лукър (63). Новороденият му син Лу, четвърти член на семейството, е от хармоничния му брак с 41-годишната актриса, за която се ожени преди три години.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама