Явор Бахаров с първи коментар за присъдата си

141

„Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти.

Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена нито пък към полицейски служител, това е доказан факт!“ Така коментира новината за присъдата си актьорът Явор Бахаров във Facebook.

Осъдиха Явор Бахаров на пробация заради нападение Актьорът Явор Бахаров е осъден на пробация. Това съобщи пред журналисти директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

„В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, обичайте се и вие“, допълва Бахаров. Припомняме, че днес стана ясно, че актьорът е осъден на пробация.

Това съобщи пред журналисти директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев. Той е бил задържан в нощта срещу 4 март в центъра на София, потвърдиха от МВР и Районния съд за NOVA. Причината – Бахаров нападнал бившата си приятелка и настоящето ѝ гадже и се сдърпал с тях. Момичето повикало полиция, а актьорът се държал непристойно и с органите на реда.

 

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама