Скорпион: Забавяте темпото

74

ОВЕН
Не упорствайте
Сряда не е денят за поставяне на ново начало или започване на дейности. Довършете вече започнати ангажименти. Успехът ще бъде с вас, ако не упорствате и не проявявате ината си. Ще получите насърчаване от страна на ръководителите, ако поговорите с тях и планирате действията си.
ТЕЛЕЦ
Нужда от свобода
Дори и да не сте съгласни с мнението на хората около вас, не го показвайте явно и не влизайте в излишни пререкания. В момента не ви е нужно да спорите, да губите излишна енергия и да убеждавате другите в своето собствено мнение. Не се оправдавайте пред никого. Днес имате нужда от свобода.

БЛИЗНАЦИ
Довършете започнатото
Ретроградната фаза на вашата планета управител Меркурий вече стартира и вие успешно можете да довършите някои изостанали във времето задачи, както и да поправите стари грешки. Мит е, че ретроградният Меркурий влияе негативно. Напротив, при вас той е възможност, а не пречка.

РАК
Спестете си провала
Ако днес не се инатите и не прекалявате с инициативите, денят ви ще протече в нормалните и допустими граници. Очаква ви успех, с който можете да се задоволите. Максималистите сред вас обаче няма да са доволни и могат да надскочат възможностите си. Да започнат нещо ново, което ще е поредният им крах.

ЛЪВ

На тихо място
В сряда се чувствате потиснати и без настроение. Настъпващото новолуние ви влияе негативно, тъй като изпива енергията ви и ви оставя без адреналин. Имате нужда да се скриете от погледите на хората, никой да не наблюдава действията ви. Днес не правете впечатление и не поставяйте ново начало.

ДЕВА
Прекрасен период
В първия ден от ретроградната фаза на вашата планета управител Меркурий вие се чувствате великолепно. Това е време за подреждане, поглед назад, анализиране и сторниране на грешки. Какво по-хубаво? Чака ви триседмичен период, в който ще сте във вихъра си. Критикувате повече останалите.

ВЕЗНИ
Силни и справедливи
Днес сте активни и силни. Издръжливостта ви е на много високо ниво, въпреки че и нервност не ви липсва. На работното място заложете на разговорите, които водите откровено. В момента сте справедливи – черта, която няма как да не се забележи от останалите. Можете да обсъдите своето общо бъдеще.

СКОРПИОН

Забавяте темпото
Бъдете активни и мобилизирани. Нищо няма да ви се получава по лесния начин, така че се подгответе за някои малки недоразумения. Поредица от малки трудности, които ще ви препънат и ще ви накарат да забавите темпото. Периодът не е подходящ за закупуване на техника за дома и офиса.

Стрелец

Скандали без повод
В сряда сте прекалено инициативни. Повече, отколкото денят и движението на ретроградния Меркурий позволяват. Виждате, че нещата не ви се получават и ставате нервни, раздразнителни. Изкарвате си яда върху невинни хора около себе си. Ще развалите доста взаимоотношения, ако продължавате.

КОЗИРОГ
Препъникамъчета
Не пропускайте да отчитате съдбовните знаци, с които се сблъсквате в сряда. Много важно е да следите развитието си през деня и отчитате всяка една случайност в ежедневието ви. Ретроградният Меркурий поставя малки препъникамъчета по пътя ви, за да тества вашата издръжливост и ловкост.

ВОДОЛЕЙ

Фалшиви тревоги
Склонни сте да драматизирате малките пречки, които се изправят на пътя ви. Днес вдигате повече шум, отколкото е нужно. Привличате погледите, заемате центъра на вниманието. Не че е лошо, но фалшивите тревоги ще ви лишат от възможността някой да ви помогне в момент, в който наистина имате нужда.

РИБИ
Добри идеи
Това е един прекрасен ден за вас. Ще блеснете с новите си и идеи, с разумните си решения и здравия си разум. На работното място ще бъдете засенчени от колега, който в момента иска да се изяви като лидер. Дайте му нужното време и поле за изява. Вашите идеи са по-силни и скоро ще изплуват на преден план.

Източник: Станислав Климентов, borba.bg

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама