Наталия Гуркова с изповед за разстрела на мъжа си

203

Наталия Гуркова сподели, че още не може да приеме загубата на съпруга си Джордже Михалевич, който бе разстрелян показно в ЮАР.

„И болката, и страданието са изпитания и изграждат една личност, защото, когато стоим в зоната си на комфорт, там ни е хубаво, приятно, нищо не се променя. Най-вече любовта изгражда една личност“, сподели в „Папараци“ тя.

„Семейството, приятелите и близките ми помагат да се боря с мрака. Най-големият ми учител е самият живот“, добави тя.

Наталия призна, че е човек на крайностите. Определя се и като импулсивна и често острите й реакции не са най-добрият вариант.

Гуркова смята, че славата у нас е изпитание и носи много негативи. И признава, че при нея това се е случило в ранен етап от живота й.

Не може обаче да се примири с насилието, предателството, пошлостта – както физически, така и психически.

Бившата Мис България сподели, че се учи да живее със загубата и да се бори сама с изпитанията в ежедневието.

Припомняме ви, че Джордже Михалевич загуби живота си в края на септември 2018-а.

Черногорският бизнесмен бе разстрелян на светофар в Йоханесбург, като до този момент полицията в ЮАР няма отговор кой стои зад покушението, нито пък е установила извършителите на поръчката.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама