Задържаха избягал затворник в Бургас

52

Бургаската полиция задържа тази нощ обявен за общодържавно издирване 20-годишен криминално проявен бургазлия, избягал преди седмица от работен обект от открит тип, разположен край кв. „Сарафово“.

Той е заловен около 01.00 ч. на 5 март в резултат на целенасочените полицейски действия на служителите от Пето Районно управление – Бургас, съобщават от ОД на МВР – Бургас.

Бургазлията излежавал десет месечна присъда „лишаване от свобода“ за извършени кражби на вещи. След като се отклонил от обекта, криминално проявеният мъж се укривал в различни необитаеми къщи в обитавания от него бургаски квартал „Рудник“, чиито собственици работели извън страната.

По време на задържането 20 годишния мъж се държал агресивно, което наложило използването на физическа сила и белезници. Бургазлията ще бъде върнат обратно в бургаския затвор за доизтърпяване на присъдата „лишаване от свобода“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама