Трима роми се гавриха с българско момче в училище край Пловдив

1675

Трима ученици роми, по на 12-13 години, са блудствали с момче на 11 години в калояновско село.

Грозната гавра се разиграла вчера в изоставена външна тоалетна в двора на селското школо в Песнопой, съобщи регионалната медия ПБ Новинар, като се позова на разследващи от Пловдив.

Тримата насилници са ученици в същото училище, те са от съседното село Долна махала.

Детето, което е станало жертва на сексуално насилие, е от български произход. Не е имало изнасилване, уточняват от медията. Няма яснота с какви травми е малката жертва.

По случая е образувано досъдебно производство, вероятно с насилниците ще се занимават от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, както и инспектор от Детска педагогическа стая.

„Докога бе, изроди? Вчера в едно прекрасно българско село трима „млади роми“ – разбирайте цигани на 12-13г. са се гаврили с едно 11 годишно момче от български произход в тоалетната на българско школо!“, възмути се депутатът от ВМРО и региона Александър Сиди, който сподели публикацията в социалните мрежи.

„Трима новозаформили се изроди, срещу едно невинно момче! В училище! Време е да държавата да влезе най-сетне в ролята си! И Концепцията на Красимир Каракачанов да бъде приета незабавно! Това което се е случило вчера в храма на науката не е скандално, то дори не е противно, то просто не е човешко! И да, ние казваме, че циганите трябва да се върнат в училище, но нямаме предвид това! Не, за да изнасилват невинни деца, както явно са свикнали в своя хабитат. Имаме предвид точно обратното – да ги научим да живеят като нормални човешки същества, да спазват социалните норми и законите на държавата. Ние искаме да бъдат социализирани само онези, у които е останало нещо човешко…
…за останалите, трябват Крумови закони!“, написа още депутатът.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама