Какво вещаят звездите днес

99

ОВЕН
Приемете работата
Днес е акцентирана темата за професионалното развитие в хороскопа ви. Имате шанса да спечелите допълнителни доходи, като извършите определена работа извън рутинната ви. Не е зле да се натоварите, защото наградата си заслужава. Преодолейте нервното напрежение сутринта чрез позитивно мислене.

ТЕЛЕЦ
Щастливи и доволни
Вие сте настроени благоприятно към всички промени, които ви се случват сега. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Открити сте, чистосърдечни и отзивчиви. Денят носи доходи и материална стабилност, което е причината да се чувствате щастливи и доволни, а и спокойни за бъдещето.

БЛИЗНАЦИ

Прикривате се
Много добре знаете какво желаете и как да го постигнете. Днес обаче не показвате нищо от плановете си за бъдещето. Не действате и не давате повод другите да си мислят, че сте предвидили промени около себе си. Говорите с недомлъвки. Типичните Близнаци – едни пред хората, съвсем други в себе си.

РАК
Внимание към близките
В четвъртък е добре да проявите активност и заинтересованост към личната сфера от живота си. Напоследък често оставяте нещата там на самотек, а после се разочаровате, че нещата не вървят. Днес можете да направите малки промени в любовта и взаимоотношенията с близките си.

ЛЪВ
Приключвате месеца
Днес сте борбени, амбицирани и изпълнени с енергия. Още сутринта сте готови да се заемете с най-належащите си задачи, като представите ви са да свършите с тях до ранния следобед. Денят изисква да приключите с ангажиментите си за февруари и да прегледате дали не сте пропуснали нещо в списъка си.

ДЕВА
Продължете напред
Въпреки че сте с нисък тонус към днешна дата, четвъртък ви позволява да активизирате силите си и да преодолеете умората. В сутрешните часове ви чака изненадващо предложение в работата. Вътрешният глас не ви лъже, че то е неподходящо. Откажете и продължете напред. Това е печелившият ви ход.

ВЕЗНИ
Следете за грешки
Избягвате да бъдете център на вниманието. В сутрешните часове сте прекалено нервни и всички наоколо ви дразнят. Допускате грешки поради невнимание. До ранния следобед не вземайте решения, защото и те вероятно ще се окажат погрешни. Отдайте се на рутинната си работа, завършете месеца благополучно.

СКОРПИОН

Днес сте оптимисти
Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани с професионалното ви развитие през март. Завършете някои вече започнати ангажименти.

СТРЕЛЕЦ
Спокойствие
В четвъртък решавате проблемите си чрез внасяне на хармония, здрав разум и спокойствие в ежедневието си. Не позволявате на никого да бъде нервен и сприхав, а с благ тон давате увереност на хората около вас, че нещата ще се подредят правилно. Днес сте спокойни и това личи по разговорите и действията ви.

КОЗИРОГ
Център на внимание
Луната се движи във вашия знак. Очакват ви малки, но силно забележими промени, които вие успешно контролирате и можете да насочите в избрана от вас посока. Център на вниманието сте и всяко ваше действие се наблюдава и анализира. Преценявайте добре какво вършите и говорите днес.

ВОДОЛЕЙ
Добри възможности
Стабилизирате първо финансовото, а след това и емоционалното си състояние. Пред вас е ден, изпълнен с благоприятни възможности. Осъществявате срещи на високо равнище. Бъдете откровени с хората, с които разговаряте. Ако се явите на интервю за работа, изложете само уменията, които имате.

РИБИ
Радостен ден
Денят може да бъде прекрасен за вас, стига да се мобилизирате. Идват промени. Посрещнете ги с отворени обятия. Бъдете по-адаптивни и се слейте с тях, вместо да мрънкате и да се оплаквате как старото статукво ви харесва повече. Прегърнете деня, той ви носи нови усещания и шансове за радост.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама